Kemal Can ayrıldı

Spor 15.06.2021 - 10:44, Güncelleme: 15.06.2021 - 10:44
 

Kemal Can ayrıldı

2015 yılından bugüne Kocaelispor formasını terleten 27 yaşındaki defans oyuncusu Kemal Can Aydemir kulüpten ayrıldı.

KEMAL CAN’IN KARİYERİ 2013 yılında Gölcükspor alt yapısında futbol hayatına başlayan Kemal Can buradaki verimli dönemiyle A Takımına yükselirken oynadığı 14 müsabakada 2 gol kaydetti. Çok değil sadece 2 yıl sonra Çayeli Spordan körfez ekibine transfer olan Kemal Can imza attığı günden şimdiye 114 müsabakada 6 gol 2 asist ile her açıdan bireysel kariyer rekorunu kırmış oldu. Oyun tarzı olarak bakıldığında ceza sahası içerisindeki kafa vuruşlarının etkili olduğu söylenebilir. AÇIKLAMA SOSYAL MEDYADAN YAPILDI Kocaelispor resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. 6 sezon boyunca takımımızda ter döken Kemal Can Aydemir ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kemal Can’a verdiği tüm emeklerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz. YOLUN AÇIK OLSUN KAPI KEMAL!                                                   
2015 yılından bugüne Kocaelispor formasını terleten 27 yaşındaki defans oyuncusu Kemal Can Aydemir kulüpten ayrıldı.

KEMAL CAN’IN KARİYERİ

2013 yılında Gölcükspor alt yapısında futbol hayatına başlayan Kemal Can buradaki verimli dönemiyle A Takımına yükselirken oynadığı 14 müsabakada 2 gol kaydetti. Çok değil sadece 2 yıl sonra Çayeli Spordan körfez ekibine transfer olan Kemal Can imza attığı günden şimdiye 114 müsabakada 6 gol 2 asist ile her açıdan bireysel kariyer rekorunu kırmış oldu. Oyun tarzı olarak bakıldığında ceza sahası içerisindeki kafa vuruşlarının etkili olduğu söylenebilir.

AÇIKLAMA SOSYAL MEDYADAN YAPILDI

Kocaelispor resmi sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. 6 sezon boyunca takımımızda ter döken Kemal Can Aydemir ile yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kemal Can’a verdiği tüm emeklerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz. YOLUN AÇIK OLSUN KAPI KEMAL!                                                   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.