Park ınn

Kocaeli Çevre Platformu’ndan Dünya Çevre Günü’nde bilinçlendirme etkinlikleri

Kocaeli 11.06.2024 - 12:31, Güncelleme: 11.06.2024 - 12:31
 

Kocaeli Çevre Platformu’ndan Dünya Çevre Günü’nde bilinçlendirme etkinlikleri

Kocaeli Çevre Platformu, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Yapılan etkinliklere vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi

Kocaeli Çevre Platformu 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle bilinçlendirme etkinlikleri düzenledi. İlk etkinliğini 2 Haziran tarihinde yapan platform Kızderbentliler Dayanışma ve Kalkındırma Derneği ve Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği ile Karamürsel Belediyesi ve Karamürsel Su Sporları ve Dalış Spor Kulübü’nün de görev aldığı bir organizasyonla Kızderbent Köyü Doğa Yürüyüşü gerçekleştirdi. Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık’ın da katıldığı yürüyüşe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.   BİRÇOK ETKİNLİK DÜZENLENDİ  Platform etkinlikler kapsamında 3 Haziran Pazartesi Günü İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe katılım sağladı. Belsa Plaza önünde gerçekleştirilen programa okullar ve vatandaşlar katılım sağladı.    DÜNYA ÇEVRE PANELİ DÜZENLENDİ  Kocaeli Çevre Platformu aynı zamanda 5 Haziran Çarşamba Günü TMMOB Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi Tarihi Bina’da Kocaeli Barosu ile 5 Haziran Dünya Çevre Günü Paneli düzenledi. Panelde Prof. Dr. Çiğdem Çağlayan ‘Endüstriyel Kazalar ve Sağlığa Etkileri’, Abbas Musa Gökburun ‘Kocaeli Afetlere Hazır Mı?’, Av. Cömert Uygar Erdem ‘ Büyük Endüstriyel Kazaların Hukuk İle İmtihanı: İliç Faciası Örneği’, Av. İsmail Hakkı Atal ‘Görünüşte ve Şekli Yargılama / İliç - Akbelen - Akkuyu Davaları’ ve Ziya Gürün ‘Kocaeli ve Sanayi Tesisleri İlişkisi’ konu başlıkları ile konuşmacı olarak yer aldı.   ÇOCUKLARLA BULUŞMA YAPILDI  Platform son olarak 8 Haziran Cumartesi günü Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği’nde düzenlen etkinlik ile çocuklarla buluştu. Niloya, Elif ve Arkadaşları, Eymen ile Çimen, Maceracı Yüzgeçler ve Neşeli Dünyam gibi çizgi filmlerin yaratıcısı Arzu Demirel’in sunumuyla Çizgi Film Atölyesi gerçekleştirdi. Etkinlik sonunda Platform’un düzenlendiği Sevgili Dünya Resim Yarışması’nda dereceye giren ve yarışmaya katılan tüm çocuklara hediyeleri takdim edildi. Sevgili Dünya Resim Yarışması’nda dereceye giren isimler; 1. Vildan Güler 2. Atahan Akgül 3. Eymen Taha Topal oldu.  
Kocaeli Çevre Platformu, 5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında bir dizi etkinlik gerçekleştirdi. Yapılan etkinliklere vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi

Kocaeli Çevre Platformu 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle bilinçlendirme etkinlikleri düzenledi. İlk etkinliğini 2 Haziran tarihinde yapan platform Kızderbentliler Dayanışma ve Kalkındırma Derneği ve Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği ile Karamürsel Belediyesi ve Karamürsel Su Sporları ve Dalış Spor Kulübü’nün de görev aldığı bir organizasyonla Kızderbent Köyü Doğa Yürüyüşü gerçekleştirdi. Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık’ın da katıldığı yürüyüşe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

 

Kocaeli Çevre Platformu’ndan Dünya Çevre Günü’nde bilinçlendirme etkinlikleri

BİRÇOK ETKİNLİK DÜZENLENDİ 

Platform etkinlikler kapsamında 3 Haziran Pazartesi Günü İzmit Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliğe katılım sağladı. Belsa Plaza önünde gerçekleştirilen programa okullar ve vatandaşlar katılım sağladı. 

 

DÜNYA ÇEVRE PANELİ DÜZENLENDİ 

Kocaeli Çevre Platformu aynı zamanda 5 Haziran Çarşamba Günü TMMOB Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi Tarihi Bina’da Kocaeli Barosu ile 5 Haziran Dünya Çevre Günü Paneli düzenledi. Panelde Prof. Dr. Çiğdem Çağlayan ‘Endüstriyel Kazalar ve Sağlığa Etkileri’, Abbas Musa Gökburun ‘Kocaeli Afetlere Hazır Mı?’, Av. Cömert Uygar Erdem ‘ Büyük Endüstriyel Kazaların Hukuk İle İmtihanı: İliç Faciası Örneği’, Av. İsmail Hakkı Atal ‘Görünüşte ve Şekli Yargılama / İliç - Akbelen - Akkuyu Davaları’ ve Ziya Gürün ‘Kocaeli ve Sanayi Tesisleri İlişkisi’ konu başlıkları ile konuşmacı olarak yer aldı.

 

ÇOCUKLARLA BULUŞMA YAPILDI 

Platform son olarak 8 Haziran Cumartesi günü Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği’nde düzenlen etkinlik ile çocuklarla buluştu. Niloya, Elif ve Arkadaşları, Eymen ile Çimen, Maceracı Yüzgeçler ve Neşeli Dünyam gibi çizgi filmlerin yaratıcısı Arzu Demirel’in sunumuyla Çizgi Film Atölyesi gerçekleştirdi. Etkinlik sonunda Platform’un düzenlendiği Sevgili Dünya Resim Yarışması’nda dereceye giren ve yarışmaya katılan tüm çocuklara hediyeleri takdim edildi. Sevgili Dünya Resim Yarışması’nda dereceye giren isimler;

1. Vildan Güler

2. Atahan Akgül

3. Eymen Taha Topal oldu.

 

Kocaeli Çevre Platformu’ndan Dünya Çevre Günü’nde bilinçlendirme etkinlikleri

Kocaeli Çevre Platformu’ndan Dünya Çevre Günü’nde bilinçlendirme etkinlikleri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.