Park ınn

Kocaeli hava durumu nasıl olacak?

Kocaeli 10.02.2024 - 13:53, Güncelleme: 10.02.2024 - 13:53
 

Kocaeli hava durumu nasıl olacak?

Kocaeli hava durumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Kocaeli’de hava durumu nasıl olacak? Yağış olacak mı? İşte merak edilenler..

Kocaeli hava durumu vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Kocaeli’de yağmurlar ne zaman başlayacak? Kocaeli’de hava sıcaklığı düşecek mi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre bu hafta sonu parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Önümüzdeki hafta ise yağmurlu havalarla başlayacak. YAZ SICAKLIKLARI GELMİŞTİ Kocaeli ve ülke genelinde dört gözle kar yağışı beklenirken bu hafta hava 2o derecelere kadar çıkıp şubat ayında adeta yaz günleri yaşandı. Havaların ısınmasına tam alışmışken meteoroloji sıcaklıkların düşeceğini ve yerini yağışlı günlere bırakacağını açıkladı. 5 GÜN YAĞMUR VAR Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, haftalık hava tahmin raporunu açıkladı. Yenilenen raporda, 2 gün güneş, 5 gün yağmur var. Yağmurlu günlerin başlamasının ardından sıcaklık da düşüşe geçecek. İşte haftalık hava durumu… 10 Şubat Cumartesi günü (bugün), hava parçalı bulutlu ve güneşli, sıcaklık en düşük 9, en yüksek 21 derece. 11 Şubat Pazar günü de hava parçalı bulutlu ve güneşli, sıcaklık en düşük 11, en yüksek 21 derece. 12 Şubat Pazartesi günü, güneş yerini sağanak yağışa bırakacak ancak sıcaklık en düşük 12, en yüksek 20 derece olacak. 13 Şubat Salı günü de hava sağanak yağmurlu, sıcaklık en düşük 12, en yüksek 19 derece. 14 Şubat Çarşamba günü, sağanak olmayan yağış var, sıcaklık en düşük 12, en yüksek 14 derece. Orta vadeli tahminlere bakıldığında 15 Şubat Perşembe ve 16 Şubat Cuma günü de havanın yağmurlu olması bekleniyor.
Kocaeli hava durumu vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Kocaeli’de hava durumu nasıl olacak? Yağış olacak mı? İşte merak edilenler..

Kocaeli hava durumu vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Kocaeli’de yağmurlar ne zaman başlayacak? Kocaeli’de hava sıcaklığı düşecek mi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre bu hafta sonu parçalı bulutlu bir hava etkili olacak. Önümüzdeki hafta ise yağmurlu havalarla başlayacak.

YAZ SICAKLIKLARI GELMİŞTİ

Kocaeli ve ülke genelinde dört gözle kar yağışı beklenirken bu hafta hava 2o derecelere kadar çıkıp şubat ayında adeta yaz günleri yaşandı. Havaların ısınmasına tam alışmışken meteoroloji sıcaklıkların düşeceğini ve yerini yağışlı günlere bırakacağını açıkladı.

5 GÜN YAĞMUR VAR

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, haftalık hava tahmin raporunu açıkladı. Yenilenen raporda, 2 gün güneş, 5 gün yağmur var. Yağmurlu günlerin başlamasının ardından sıcaklık da düşüşe geçecek. İşte haftalık hava durumu…

10 Şubat Cumartesi günü (bugün), hava parçalı bulutlu ve güneşli, sıcaklık en düşük 9, en yüksek 21 derece.

11 Şubat Pazar günü de hava parçalı bulutlu ve güneşli, sıcaklık en düşük 11, en yüksek 21 derece.

12 Şubat Pazartesi günü, güneş yerini sağanak yağışa bırakacak ancak sıcaklık en düşük 12, en yüksek 20 derece olacak.

13 Şubat Salı günü de hava sağanak yağmurlu, sıcaklık en düşük 12, en yüksek 19 derece.

14 Şubat Çarşamba günü, sağanak olmayan yağış var, sıcaklık en düşük 12, en yüksek 14 derece.

Orta vadeli tahminlere bakıldığında 15 Şubat Perşembe ve 16 Şubat Cuma günü de havanın yağmurlu olması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.