Park ınn

Kocaeli hava durumu nasıl olacak?

Kocaeli 05.06.2024 - 12:40, Güncelleme: 05.06.2024 - 12:40
 

Kocaeli hava durumu nasıl olacak?

Kocaeli hava durumu nasıl olacak? Kocaeli hava durumu bugün nasıl olacak? İşte tüm ayrıntılar...

Bugün Kocaeli'de hava durumu, yaz aylarının etkisiyle sıcak ve güneşli geçiyor. 5 Haziran 2024 itibarıyla Kocaeli'de sabah saatlerinde sıcaklık 25 derece civarında seyrederken, öğle saatlerinde termometreler 30 dereceyi gösteriyor. Gün boyunca açık ve güneşli bir hava hakim olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Kocaeli'de nem oranı %60 civarında, bu da özellikle öğle saatlerinde hissedilen sıcaklığın artmasına neden olabilir. Rüzgar ise kuzeydoğudan hafif esintiler şeklinde, saatte 10-15 km hızla etkili olacak. Uzmanlar, sıcak havanın etkisiyle dışarıda vakit geçirecek olan vatandaşlara güneş çarpmasına karşı dikkatli olmaları ve bol su tüketmeleri konusunda uyarılarda bulunuyor. Özellikle yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan kişilerin güneşin en yoğun olduğu 11:00-16:00 saatleri arasında dışarıda bulunmamaları tavsiye ediliyor. Önümüzdeki günlerde de Kocaeli'de benzer hava koşullarının devam etmesi bekleniyor. Hafta sonuna doğru sıcaklıkların biraz daha artarak 32 dereceye kadar çıkabileceği tahmin ediliyor. Bu nedenle, vatandaşların sıcak havalara karşı önlemlerini alarak serin ve gölge alanlarda vakit geçirmeleri öneriliyor.
Kocaeli hava durumu nasıl olacak? Kocaeli hava durumu bugün nasıl olacak? İşte tüm ayrıntılar...

Bugün Kocaeli'de hava durumu, yaz aylarının etkisiyle sıcak ve güneşli geçiyor. 5 Haziran 2024 itibarıyla Kocaeli'de sabah saatlerinde sıcaklık 25 derece civarında seyrederken, öğle saatlerinde termometreler 30 dereceyi gösteriyor. Gün boyunca açık ve güneşli bir hava hakim olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, Kocaeli'de nem oranı %60 civarında, bu da özellikle öğle saatlerinde hissedilen sıcaklığın artmasına neden olabilir. Rüzgar ise kuzeydoğudan hafif esintiler şeklinde, saatte 10-15 km hızla etkili olacak.

Uzmanlar, sıcak havanın etkisiyle dışarıda vakit geçirecek olan vatandaşlara güneş çarpmasına karşı dikkatli olmaları ve bol su tüketmeleri konusunda uyarılarda bulunuyor. Özellikle yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan kişilerin güneşin en yoğun olduğu 11:00-16:00 saatleri arasında dışarıda bulunmamaları tavsiye ediliyor.

Önümüzdeki günlerde de Kocaeli'de benzer hava koşullarının devam etmesi bekleniyor. Hafta sonuna doğru sıcaklıkların biraz daha artarak 32 dereceye kadar çıkabileceği tahmin ediliyor. Bu nedenle, vatandaşların sıcak havalara karşı önlemlerini alarak serin ve gölge alanlarda vakit geçirmeleri öneriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.