Park ınn

Kocaeli Pişmaniye Yüksekokulu açacağız

Kocaeli 22.01.2024 - 14:13, Güncelleme: 22.01.2024 - 14:13
 

Kocaeli Pişmaniye Yüksekokulu açacağız

Kocaeli Pişmaniye Üreticileri Derneği'nin kuruluşu gerçekleşen toplantıyla ilan edildi. Kocaeli Pişmaniye Üreticileri Derneği Başkanı Suat Kaçar iş garantili Kocaeli Pişmaniye Yüksekokulu açacaklarını söyledi.

AVRUPA BİRLİĞİ İŞARETİ DE ALACAĞIZ Kocaeli Pişmaniye Üreticileri Derneği kuruldu. Derneğin kuruluşunu İzmit Malta Mahallesi'ndeki iş merkezinde yer alan Naz Pişmaniye’nin üretim tesislerinde gerçekleştirilen programla Suat Kaçar duyurdu. Programa katılan Kocaeli Teknoloji ve Sanayi İl Müdürü İlhan Aydın yeni derneğin hayırlı olmasını dileyerek, "Pişmaniyeciler bir araya gelmiş, güzel olmuş. Pişmaniye bizim coğrafi işaretli ürünümüz yakında Avrupa Birliği üzerinden de işaretimizi alacağız." dedi. PİŞMANİYE YÜKSEKOKULU AÇACAĞIZ Kocaeli Pişmaniye Üreticileri Derneği Başkanı Suat Kaçar ise, "Biz buraya Kocaeli Pişmaniye Yüksekokulu açacağız. Bu okuldan mezun olanlara dernek olarak iş garantisi de vereceğiz." diye konuştu. Yeni derneğin yönetiminde Suat Kaçar, Fuat Mandil, Muhammet Yılmaz, İpek Kaçar, Önder Akbaş, Çiğdem Akbaş ve Dilek Dinç yer aldı.
Kocaeli Pişmaniye Üreticileri Derneği'nin kuruluşu gerçekleşen toplantıyla ilan edildi. Kocaeli Pişmaniye Üreticileri Derneği Başkanı Suat Kaçar iş garantili Kocaeli Pişmaniye Yüksekokulu açacaklarını söyledi.

AVRUPA BİRLİĞİ İŞARETİ DE ALACAĞIZ

Kocaeli Pişmaniye Üreticileri Derneği kuruldu. Derneğin kuruluşunu İzmit Malta Mahallesi'ndeki iş merkezinde yer alan Naz Pişmaniye’nin üretim tesislerinde gerçekleştirilen programla Suat Kaçar duyurdu. Programa katılan Kocaeli Teknoloji ve Sanayi İl Müdürü İlhan Aydın yeni derneğin hayırlı olmasını dileyerek, "Pişmaniyeciler bir araya gelmiş, güzel olmuş. Pişmaniye bizim coğrafi işaretli ürünümüz yakında Avrupa Birliği üzerinden de işaretimizi alacağız." dedi.

PİŞMANİYE YÜKSEKOKULU AÇACAĞIZ

Kocaeli Pişmaniye Üreticileri Derneği Başkanı Suat Kaçar ise, "Biz buraya Kocaeli Pişmaniye Yüksekokulu açacağız. Bu okuldan mezun olanlara dernek olarak iş garantisi de vereceğiz." diye konuştu.

Yeni derneğin yönetiminde Suat Kaçar, Fuat Mandil, Muhammet Yılmaz, İpek Kaçar, Önder Akbaş, Çiğdem Akbaş ve Dilek Dinç yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.