Kocaeli’nde bayram namazı saat kaçta kılınacak?

Kocaeli 19.07.2021 - 10:22, Güncelleme: 19.07.2021 - 10:22
 

Kocaeli’nde bayram namazı saat kaçta kılınacak?

Diyanet İşleri Başkanlığı Kurban Bayram namazı saatleri ile ilgili açıklamada bulundu. Kocaeli’nde bayram namazı saat 06.20’de kılınacak.

Diyanet Kocaeli için bayram namazı saatini açıkladı. Müslümanlar arasındaki birlik ve beraberliğin güzel bir göstergesi olarak bayramların birinci günü kılınan bayram namazı büyük bir önem arz ediyor. Diyanet Kocaeli için Kurban Bayramı namaz saatini belirledi. Buna göre Kocaeli’nde 20 Temmuz Cuma günü sabah saat 06:20'de bayram namazını kılacak. Bayram Namazı Gebze, Çayırova, Darıca, Dilovası’ndan 06.22’de kılınacak. Kurban Bayramı Namazı 2 rekat olarak kılınır. Cuma namazı farz olan kimselere, Kurban bayramı namazını kılmak da vaciptir. Bayram namazı da, camilerde kılınan diğer vakit namazları gibi sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun kılınacak.
Diyanet İşleri Başkanlığı Kurban Bayram namazı saatleri ile ilgili açıklamada bulundu. Kocaeli’nde bayram namazı saat 06.20’de kılınacak.

Diyanet Kocaeli için bayram namazı saatini açıkladı. Müslümanlar arasındaki birlik ve beraberliğin güzel bir göstergesi olarak bayramların birinci günü kılınan bayram namazı büyük bir önem arz ediyor.

Diyanet Kocaeli için Kurban Bayramı namaz saatini belirledi. Buna göre Kocaeli’nde 20 Temmuz Cuma günü sabah saat 06:20'de bayram namazını kılacak. Bayram Namazı Gebze, Çayırova, Darıca, Dilovası’ndan 06.22’de kılınacak.

Kurban Bayramı Namazı 2 rekat olarak kılınır. Cuma namazı farz olan kimselere, Kurban bayramı namazını kılmak da vaciptir.

Bayram namazı da, camilerde kılınan diğer vakit namazları gibi sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun kılınacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.