Park ınn

Kocaelispor, Portekizli yıldızı radarına aldı

Spor 14.09.2023 - 11:25, Güncelleme: 14.09.2023 - 11:25
 

Kocaelispor, Portekizli yıldızı radarına aldı

Kocaelispor, BAE ekibi Al-Wahda'dan ayrılan Adrien Silva'yı transfer etmek için harekete geçti

Trendyol 1. Lig’de iddialı bir kadro kuran temsilcimiz Kocaelispor’da orta saha arayışları devam ediyor. Yeşil siyahlı temsilcimiz son olarak BAE ekibi Al-Wahda forması giyen Adrien Silva'ya teklif yaptı. 34 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon Al-Wahda'da 28 maçta görev alırken, bu karşılaşmalarda 4 gol 4 ve asistlik performans sergiledi. Portekiz A Milli takımı ile 26 maça çıkan Adrien Silva, kulüp kariyerinde ise Sampdoria, Leicester City, Monaco ve Sporting Lizbon gibi dev kulüplerin formasını giydi.
Kocaelispor, BAE ekibi Al-Wahda'dan ayrılan Adrien Silva'yı transfer etmek için harekete geçti

Trendyol 1. Lig’de iddialı bir kadro kuran temsilcimiz Kocaelispor’da orta saha arayışları devam ediyor. Yeşil siyahlı temsilcimiz son olarak BAE ekibi Al-Wahda forması giyen Adrien Silva'ya teklif yaptı.

34 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz sezon Al-Wahda'da 28 maçta görev alırken, bu karşılaşmalarda 4 gol 4 ve asistlik performans sergiledi. Portekiz A Milli takımı ile 26 maça çıkan Adrien Silva, kulüp kariyerinde ise Sampdoria, Leicester City, Monaco ve Sporting Lizbon gibi dev kulüplerin formasını giydi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.