Kocaelispor ürün tedarikçisi Cix Spor oldu

Spor 01.07.2023 - 19:27, Güncelleme: 01.07.2023 - 19:27
 

Kocaelispor ürün tedarikçisi Cix Spor oldu

Cix Spor ile 2 yıllık anlaşma sağlanırken Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, yönetim kurulu üyeleri Ömür Öztürk ile Veli Başkurt, Cix Spor Genel Müdürü Fatih Fidan, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Fidan, Mustafa Fidan, Sinan Fidan sözleşme imzaladı.

Engin Koyun: "3 yıl önce kimse reklam vermiyordu" "Cix Spor beklediğimizin üstünde bir rakamla bize destek veriyorlar. Bu yüzden desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Cix Spor'a canı gönülden teşekkür ederim "3 yıl önce kimse reklam vermek istemiyordu. Gelinen nokta ne kadar önemli işler yaptığımzı gösteriyor. Formada şortta led ekranda yer kalmadı. Stad ismi ve göğüs sponsorunda son aşamadayız. Kocaelispor kurumsallaşma aşamasında çok önemli adımlar atıyor. Kocaelispor markasının daha iyi olacağına inanıyorum. Kocaelispor'a sahip çıkan, destek olan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum." Cix Spor'un destek olması beni mutlu etti. İnanıyorum ki taraftarımızın çok rahat şekilde ürünlerden yaralanacağını düşünüyorum. Yurt dışından arayanlar oluyor. Cix Spor internet üzerinden de önemli bir hizmet verecek. Kulübümüz için hayırlı olsun." "2 KATLI KS STORE GELİYOR" Cix Spor Genel Müdürü Fatih Fidan yaptığı konuşmada,"40 yakın çalışanımız var. Dijital platformlarda satış ağımız var. Önümüzdeki sezon Kocaelispor'a en iyi şekilde hizmet etmeyi planlıyoruz. Başkanımız sağolsun bunu bize verdi. İmkanları çok zorladık. Hepimiz için güzel olur inşallah. Alemdar mağazamızın 2 katını Kocaelispor'a ayırdık. Kocaeli Stadyumu'un etrafinda gezer karavan planımız var. Taraftarlarımızın memnuniyetini maximum seviyede tutmaya çalışacağız. Kocaelispor'u iyi temsil edip iyi bir reklam ağıyla hizmet vermeye çalışacağız. İnşallah iyi bir sezon geçiririz." dedi. Anlaşma 2 yıllık.
Cix Spor ile 2 yıllık anlaşma sağlanırken Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, yönetim kurulu üyeleri Ömür Öztürk ile Veli Başkurt, Cix Spor Genel Müdürü Fatih Fidan, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Fidan, Mustafa Fidan, Sinan Fidan sözleşme imzaladı.

Engin Koyun: "3 yıl önce kimse reklam vermiyordu"

"Cix Spor beklediğimizin üstünde bir rakamla bize destek veriyorlar. Bu yüzden desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim. Cix Spor'a canı gönülden teşekkür ederim "3 yıl önce kimse reklam vermek istemiyordu. Gelinen nokta ne kadar önemli işler yaptığımzı gösteriyor. Formada şortta led ekranda yer kalmadı. Stad ismi ve göğüs sponsorunda son aşamadayız. Kocaelispor kurumsallaşma aşamasında çok önemli adımlar atıyor. Kocaelispor markasının daha iyi olacağına inanıyorum. Kocaelispor'a sahip çıkan, destek olan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum." Cix Spor'un destek olması beni mutlu etti. İnanıyorum ki taraftarımızın çok rahat şekilde ürünlerden yaralanacağını düşünüyorum. Yurt dışından arayanlar oluyor. Cix Spor internet üzerinden de önemli bir hizmet verecek. Kulübümüz için hayırlı olsun."

"2 KATLI KS STORE GELİYOR"

Cix Spor Genel Müdürü Fatih Fidan yaptığı konuşmada,"40 yakın çalışanımız var. Dijital platformlarda satış ağımız var. Önümüzdeki sezon Kocaelispor'a en iyi şekilde hizmet etmeyi planlıyoruz. Başkanımız sağolsun bunu bize verdi. İmkanları çok zorladık. Hepimiz için güzel olur inşallah. Alemdar mağazamızın 2 katını Kocaelispor'a ayırdık. Kocaeli Stadyumu'un etrafinda gezer karavan planımız var. Taraftarlarımızın memnuniyetini maximum seviyede tutmaya çalışacağız. Kocaelispor'u iyi temsil edip iyi bir reklam ağıyla hizmet vermeye çalışacağız. İnşallah iyi bir sezon geçiririz." dedi. Anlaşma 2 yıllık.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.