Park ınn

Kocaelispor yıldızlar topluluğu olacak

Spor 11.06.2024 - 12:54, Güncelleme: 11.06.2024 - 12:54
 

Kocaelispor yıldızlar topluluğu olacak

Kocaelispor’da 9 Haziran sonrasında yeni dönem başladı. Transfer çalışmaları da yeni dönemin başlaması ile hız kazandı. Başkan Recep Durul kongrede basın mensuplarından transferlerin yazılmamasını, ücretlerinin arttığını söyledi ancak sosyal medya ve birçok medya kuruluşunda futbolcu isimler dönmeye başladı

MAX GRADEL Transfer çalışmalarına ivedilikle başlayan Kocaelispor’da futbolcu isimler dönmeye başladı. Gaziantep yerel basınında dönen haberlere göre Gaziantep FK forması giyen 36 yaşındaki Max Gradel ile Kocaelispor’un ilgilendiği yazıldı. Başkan Recep Durul her ne kadar transferlerin yerel basında çıkmamasını istese de, başka şehirlerin yerel basınları görüşmeleri yazmaya başladı. Bu isimlerden birisi de Max Gradel. Gradel ile Kocaelispor’un görüştüğü iddia edildi. Tecrübeli oyuncu ülkemizde Sivasspor başta olmak üzere Premier Lig’de, Leeds United, Leicester City ve Bournemouth formalarını terletti. Gradel şu an Gaziantep forması giyiyor ve bu sezon 29 maçta 4 asist, 1 gol performansı ile oynadı. APPİNDANGOYE Kocaelispor’da transfer çalışmaları devam ederken yabancı olmayan bir isim gündeme geldi. Bu isim tecrübeli stoper Aaron Appindangoye. Appindangoye ismi geçen sene de Kocaelispor ile anılmıştı. Hem sezon başı hem de sesın ortasında Kocaelispor tecrübeli oyuncu ile temasa geçmişti. Yeni sezon öncesinde kadroda düşünülen isimlerin başında gelen tecrübeli oyuncunun başka takımlardan da talibinin çok olduğu öğrenildi. Şu an Sivasspor forması giyen Appindangoye’nin sözleşmesi sona eriyor. Kocaelispor bu transferi çok istiyor ve sonuca bağlamak için çalışıyor. ÖMER BAYRAM Kocaelispor’da son yıllardır en çok sorun olan bölgelerin başında şüphesiz ki bekler geliyor. Geçtiğimiz sezon transfer edilen Duhan Aksu ve Onur Atasayar’dan verim alamayan temsilcimiz gözünü bek transferine dikti. Bu isimlerden bir tanesi Ömer Bayram. Ömer Bayram ile Kocaelispor’un görüştüğü iddia edildi. Bu transfer haberini yerel basın biliyor ancak yazmıyordu. Geçtiğimiz günlerde bu haber sosyal medyaya düştü ve herkes konuşur hale geldi. Kocaelispor bek bölgesini güçlendirmek için Ömer Bayram ile temasa geçti. Bayram, geçen sezonu Eyüpspor’da geçirmiş ancak formayı Caner Erkin’den alamamıştı. Hep sonradan oyuna giren Bayram, 21 maçta 2 asist yaptı. 32 yaşındaki futbolcu, sol bek için ilk düşünülen isimlerden. HASAN ALİ KALDIRIM Kocaelispor ile ismi yan yana gelen bir diğer bek ise Hasan Ali Kaldırım. Hasan Ali geçtiğimiz sezonu Kayserispor’da tamamladı. Kaldırım, 21 maça çıktı ve 1 asist üretti. Performans olarak düşük bir profil çizse de, savunma açısından takımına yardımcı oldu. Hasan Ali yıllarca Fenerbahçe forması giydi ve çok tecrübeli bir futbolcu. Almanya’da futbola başlayan Kaldırım, daha sonra Kayserispor’a ve oradan Fenerbahçe’ye transfer oldu. Yıllarca Fenerbahçe’de forma giyen 34 yaşındaki oyuncu, sonrasında Başakşehir ve Ankaragücü’nde oynadı. Şimdilerde ise adı Kocaelispor ile anılıyor.
Kocaelispor’da 9 Haziran sonrasında yeni dönem başladı. Transfer çalışmaları da yeni dönemin başlaması ile hız kazandı. Başkan Recep Durul kongrede basın mensuplarından transferlerin yazılmamasını, ücretlerinin arttığını söyledi ancak sosyal medya ve birçok medya kuruluşunda futbolcu isimler dönmeye başladı

MAX GRADEL

Transfer çalışmalarına ivedilikle başlayan Kocaelispor’da futbolcu isimler dönmeye başladı. Gaziantep yerel basınında dönen haberlere göre Gaziantep FK forması giyen 36 yaşındaki Max Gradel ile Kocaelispor’un ilgilendiği yazıldı. Başkan Recep Durul her ne kadar transferlerin yerel basında çıkmamasını istese de, başka şehirlerin yerel basınları görüşmeleri yazmaya başladı. Bu isimlerden birisi de Max Gradel. Gradel ile Kocaelispor’un görüştüğü iddia edildi. Tecrübeli oyuncu ülkemizde Sivasspor başta olmak üzere Premier Lig’de, Leeds United, Leicester City ve Bournemouth formalarını terletti. Gradel şu an Gaziantep forması giyiyor ve bu sezon 29 maçta 4 asist, 1 gol performansı ile oynadı.

Kocaelispor yıldızlar topluluğu olacak

APPİNDANGOYE

Kocaelispor’da transfer çalışmaları devam ederken yabancı olmayan bir isim gündeme geldi. Bu isim tecrübeli stoper Aaron Appindangoye. Appindangoye ismi geçen sene de Kocaelispor ile anılmıştı. Hem sezon başı hem de sesın ortasında Kocaelispor tecrübeli oyuncu ile temasa geçmişti. Yeni sezon öncesinde kadroda düşünülen isimlerin başında gelen tecrübeli oyuncunun başka takımlardan da talibinin çok olduğu öğrenildi. Şu an Sivasspor forması giyen Appindangoye’nin sözleşmesi sona eriyor. Kocaelispor bu transferi çok istiyor ve sonuca bağlamak için çalışıyor.

Kocaelispor yıldızlar topluluğu olacak

ÖMER BAYRAM

Kocaelispor’da son yıllardır en çok sorun olan bölgelerin başında şüphesiz ki bekler geliyor. Geçtiğimiz sezon transfer edilen Duhan Aksu ve Onur Atasayar’dan verim alamayan temsilcimiz gözünü bek transferine dikti. Bu isimlerden bir tanesi Ömer Bayram. Ömer Bayram ile Kocaelispor’un görüştüğü iddia edildi. Bu transfer haberini yerel basın biliyor ancak yazmıyordu. Geçtiğimiz günlerde bu haber sosyal medyaya düştü ve herkes konuşur hale geldi. Kocaelispor bek bölgesini güçlendirmek için Ömer Bayram ile temasa geçti. Bayram, geçen sezonu Eyüpspor’da geçirmiş ancak formayı Caner Erkin’den alamamıştı. Hep sonradan oyuna giren Bayram, 21 maçta 2 asist yaptı. 32 yaşındaki futbolcu, sol bek için ilk düşünülen isimlerden.

Kocaelispor yıldızlar topluluğu olacak

HASAN ALİ KALDIRIM

Kocaelispor ile ismi yan yana gelen bir diğer bek ise Hasan Ali Kaldırım. Hasan Ali geçtiğimiz sezonu Kayserispor’da tamamladı. Kaldırım, 21 maça çıktı ve 1 asist üretti. Performans olarak düşük bir profil çizse de, savunma açısından takımına yardımcı oldu. Hasan Ali yıllarca Fenerbahçe forması giydi ve çok tecrübeli bir futbolcu. Almanya’da futbola başlayan Kaldırım, daha sonra Kayserispor’a ve oradan Fenerbahçe’ye transfer oldu. Yıllarca Fenerbahçe’de forma giyen 34 yaşındaki oyuncu, sonrasında Başakşehir ve Ankaragücü’nde oynadı. Şimdilerde ise adı Kocaelispor ile anılıyor.

Kocaelispor yıldızlar topluluğu olacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.