Park ınn

Kocaelispor'a Süper Lig'den sol bek

Spor 18.01.2024 - 13:38, Güncelleme: 18.01.2024 - 13:38
 

Kocaelispor'a Süper Lig'den sol bek

Kocaelispor, devre arası transfer döneminde aradığı sol bek oyuncusunu Süper Lig'den buldu

Trendyol 1.Lig'de mücadele eden temsilcimiz Kocaelispor, sol bek transferi için atağa geçti ve Kasımpaşa'dan ayrılan Duhan Aksu ile prensipte anlaştı. PRENSİPTE ANLAŞILDI Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Yeşil-Siyahlı ekip listesine sürpriz bir ismi aldı ve anlaşma sağladı. Kocaelispor, Süper Lig ekibi Kasımpaşa'dan ayrılan ve sezon başında Antalyaspor'un da transfer listesine giren Duhan Aksu ile prensip anlaşmasına vardı. Futbolcunun Eyüpspor maçı öncesinde takıma katılması bekleniyor.      
Kocaelispor, devre arası transfer döneminde aradığı sol bek oyuncusunu Süper Lig'den buldu

Trendyol 1.Lig'de mücadele eden temsilcimiz Kocaelispor, sol bek transferi için atağa geçti ve Kasımpaşa'dan ayrılan Duhan Aksu ile prensipte anlaştı.

PRENSİPTE ANLAŞILDI

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Yeşil-Siyahlı ekip listesine sürpriz bir ismi aldı ve anlaşma sağladı. Kocaelispor, Süper Lig ekibi Kasımpaşa'dan ayrılan ve sezon başında Antalyaspor'un da transfer listesine giren Duhan Aksu ile prensip anlaşmasına vardı. Futbolcunun Eyüpspor maçı öncesinde takıma katılması bekleniyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.