Park ınn

Körfez’e yeni spor tesisleri

Spor 28.05.2024 - 12:19, Güncelleme: 28.05.2024 - 12:19
 

Körfez’e yeni spor tesisleri

Körfez Belediyesi, ilçe genelindeki spor tesisi sayısını arttırıyor. Mahalli spor sahalarına, Körfez Kent’te yapımı devam eden spor kompleksi de ekleniyor

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün talimatı ile ilçedeki spor tesislerinin sayısı arttırılıyor. Mahalle aralarında çocukların güvenli şekilde vakit geçirmesi adına son 2 ayda 4 yeni mahalli spor sahası hayata geçirilirken, Yavuz Sultan Selim Mahallesi Körfez Kent’te de komple bir spor tesisinin çalışmaları devam ediyor.   TENİS SAHASI DA EKLENDİ Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de içerisinde futbol sahası, basketbol sahası ve tenis alanının yer aldığı spor kompleksinde incelemelerde bulundu. Çalışmalar ile ilgili olarak bilgi alan Başkan Şener Söğüt, “Yavuz Sultan Selim Mahallemizde bu hayata geçireceğimiz ikinci tesis olacak.   SPOR SAHALARI HAYATA GEÇİRİLDİ Atalar-Hacı Osman, Yavuz Sultan Selim, İlimtepe ve Hereke bölgemizde spor sahası yaptık, gençlerimizin kullanımına açtık. İlimtepe’de bir de Millet Bahçemiz içerisinde spor alanı var. O da tamamlandı. Her şey gençlerimizin spora ulaşımını kolaylaştırmak için” ifadelerini kullandı.  
Körfez Belediyesi, ilçe genelindeki spor tesisi sayısını arttırıyor. Mahalli spor sahalarına, Körfez Kent’te yapımı devam eden spor kompleksi de ekleniyor

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün talimatı ile ilçedeki spor tesislerinin sayısı arttırılıyor. Mahalle aralarında çocukların güvenli şekilde vakit geçirmesi adına son 2 ayda 4 yeni mahalli spor sahası hayata geçirilirken, Yavuz Sultan Selim Mahallesi Körfez Kent’te de komple bir spor tesisinin çalışmaları devam ediyor.

 

Körfez’e yeni spor tesisleri

TENİS SAHASI DA EKLENDİ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de içerisinde futbol sahası, basketbol sahası ve tenis alanının yer aldığı spor kompleksinde incelemelerde bulundu. Çalışmalar ile ilgili olarak bilgi alan Başkan Şener Söğüt, “Yavuz Sultan Selim Mahallemizde bu hayata geçireceğimiz ikinci tesis olacak.

 

Körfez’e yeni spor tesisleri

SPOR SAHALARI HAYATA GEÇİRİLDİ

Atalar-Hacı Osman, Yavuz Sultan Selim, İlimtepe ve Hereke bölgemizde spor sahası yaptık, gençlerimizin kullanımına açtık. İlimtepe’de bir de Millet Bahçemiz içerisinde spor alanı var. O da tamamlandı. Her şey gençlerimizin spora ulaşımını kolaylaştırmak için” ifadelerini kullandı.

 

Körfez’e yeni spor tesisleri

Körfez’e yeni spor tesisleri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.