Park ınn

Koşuyolu'nda Kadın Futbolu Rüzgarı Esti

Spor 03.06.2024 - 19:41, Güncelleme: 03.06.2024 - 19:41
 

Koşuyolu'nda Kadın Futbolu Rüzgarı Esti

2 Haziran Pazar günü Koşuyolu futbol sahasında düzenlenen “Kadın Futbol Turnuvası”, büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirildi. Güneş Eyuboğlu ve Deniz Ay tarafından organize edilen turnuva, kadın futbolunun gelişimine önemli bir katkı sağladı.

Dört takımın katıldığı turnuvada, Womanchester, Anadolu Kadın Gücü, Medipol Üniversitesi ve Altınköy futbol takımları mücadele etti. Saat 10.00’da başlayan ve 16.00’da sona eren turnuvada, sporculara sandviç ve su desteği sağlanarak enerji ihtiyaçları karşılandı. Saha kenarında çalınan müzikler ise etkinliğe renk kattı. Turnuva sonunda, Womanchester birinci olarak ödüllendirilirken, Anadolu Kadın Gücü ise Fair Play ödülüne layık görüldü. Organizatörler Güneş Eyuboğlu ve Deniz Ay, turnuvayı düzenlemekteki amaçlarını şu sözlerle dile getirdi: "Kadın futbolunun gelişmesi, küçükken profesyonel futbolculuğa fırsat bulamamış kadınları bir araya getirmek ve şehir stresini sahalarda atmak için bu turnuvayı düzenledik. Sporun birleştirici gücüne inanarak bu yola çıktık." Eyuboğlu ve Ay, turnuvayı daha sık hale getirmeyi planladıklarını ve hedeflerinin İstanbul turnuvasından ulusal turnuvaya, oradan da uluslararası düzeye ulaşmak olduğunu belirtti. Kadın futbolunun gelişmesi adına önemli bir adım olan bu etkinliğin, gelecekte daha büyük organizasyonlara öncülük etmesi bekleniyor. Bir sonraki turnuvada buluşmak üzere takipte kalın! Etkinlikler ve detaylar için Instagram sayfası @futbol.severler_ hesabını ziyaret edebilirsiniz.
2 Haziran Pazar günü Koşuyolu futbol sahasında düzenlenen “Kadın Futbol Turnuvası”, büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirildi. Güneş Eyuboğlu ve Deniz Ay tarafından organize edilen turnuva, kadın futbolunun gelişimine önemli bir katkı sağladı.

Dört takımın katıldığı turnuvada, Womanchester, Anadolu Kadın Gücü, Medipol Üniversitesi ve Altınköy futbol takımları mücadele etti. Saat 10.00’da başlayan ve 16.00’da sona eren turnuvada, sporculara sandviç ve su desteği sağlanarak enerji ihtiyaçları karşılandı. Saha kenarında çalınan müzikler ise etkinliğe renk kattı.

Turnuva sonunda, Womanchester birinci olarak ödüllendirilirken, Anadolu Kadın Gücü ise Fair Play ödülüne layık görüldü.

Organizatörler Güneş Eyuboğlu ve Deniz Ay, turnuvayı düzenlemekteki amaçlarını şu sözlerle dile getirdi: "Kadın futbolunun gelişmesi, küçükken profesyonel futbolculuğa fırsat bulamamış kadınları bir araya getirmek ve şehir stresini sahalarda atmak için bu turnuvayı düzenledik. Sporun birleştirici gücüne inanarak bu yola çıktık."

Eyuboğlu ve Ay, turnuvayı daha sık hale getirmeyi planladıklarını ve hedeflerinin İstanbul turnuvasından ulusal turnuvaya, oradan da uluslararası düzeye ulaşmak olduğunu belirtti. Kadın futbolunun gelişmesi adına önemli bir adım olan bu etkinliğin, gelecekte daha büyük organizasyonlara öncülük etmesi bekleniyor.

Bir sonraki turnuvada buluşmak üzere takipte kalın! Etkinlikler ve detaylar için Instagram sayfası @futbol.severler_ hesabını ziyaret edebilirsiniz.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.