Kullar galip, Gebze berabere

Spor 19.10.2022 - 10:17, Güncelleme: 19.10.2022 - 10:17
 

Kullar galip, Gebze berabere

Bölgesel Amatör Lig 14. Grup 3. Haftada sadece Kullarspor kazanırken, Gebzespor berabere kaldı, Tayfunspor ile Değirmendere haftayı yenilgi ile kapattı.

İLK YARI SESSİZ Cumartesi mesaisinde Değirmenderespor konuk ettiği Altınova Belediyespor’a 90+2. dakikada yediği golle 1-0 mağlup oldu ve puanı avuçlarının içinden kaçırdı. Pazar günü ise tek galibiyetimiz Kullarspor’dan geldi. Konuk olduğu Yalovaspor’u 3-0’la geçen kırmızı siyahlıların gollerini 46 ve 69’da Batınalp Tunçel ve 62’de de Oğuzhan Yıldırım kaydetti. Bu maçın 16. dakikasında Yalova ekibinde Mete kırmızı kart gördü.   PAZAR KRİTİK MAÇLAR VAR Değirmendere ve İstiklal maçlarını kazanan Gebzespor üçüncü hafta kendisi gibi 2’de 2 yapan İstanbul Cankurtaranspor ile 0-0 berabere kaldı. Tayfunspor ise mutlak puan ya da puanlar için çıktığı maçta Kavacıkspor’a sahasında ilk yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup oldu. Pazar günü Kullar, Bursa Kafkas’ı, Tayfunspor ise Cankurtaran’ı konuk edecek. Değirmendere, Bursa Nilüfer deplasmanında, Gebzespor da Nişantaşı deplasmanına konuk olacak.
Bölgesel Amatör Lig 14. Grup 3. Haftada sadece Kullarspor kazanırken, Gebzespor berabere kaldı, Tayfunspor ile Değirmendere haftayı yenilgi ile kapattı.

İLK YARI SESSİZ

Cumartesi mesaisinde Değirmenderespor konuk ettiği Altınova Belediyespor’a 90+2. dakikada yediği golle 1-0 mağlup oldu ve puanı avuçlarının içinden kaçırdı. Pazar günü ise tek galibiyetimiz Kullarspor’dan geldi. Konuk olduğu Yalovaspor’u 3-0’la geçen kırmızı siyahlıların gollerini 46 ve 69’da Batınalp Tunçel ve 62’de de Oğuzhan Yıldırım kaydetti. Bu maçın 16. dakikasında Yalova ekibinde Mete kırmızı kart gördü.

 

PAZAR KRİTİK MAÇLAR VAR

Değirmendere ve İstiklal maçlarını kazanan Gebzespor üçüncü hafta kendisi gibi 2’de 2 yapan İstanbul Cankurtaranspor ile 0-0 berabere kaldı. Tayfunspor ise mutlak puan ya da puanlar için çıktığı maçta Kavacıkspor’a sahasında ilk yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup oldu. Pazar günü Kullar, Bursa Kafkas’ı, Tayfunspor ise Cankurtaran’ı konuk edecek. Değirmendere, Bursa Nilüfer deplasmanında, Gebzespor da Nişantaşı deplasmanına konuk olacak.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.