Park ınn

Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Gündem 04.06.2024 - 17:50, Güncelleme: 05.06.2024 - 08:39
 

Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası son dakika açıklamalarda bulundu. Erdoğan Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açıklamasında, "Kamu çalışanlarımız için 16 Haziran pazar günü başlayacak Kurban Bayramı sonrasındaki 2 günlük süreyi de idari izin kapsamına aldık. 9 günlük bir tatil imkanı sağlamış oluyoruz." dedi. Bayramın birinci günü 16 Haziran Pazar, ikinci günü 17 Haziran Pazartesi, üçüncü günü 18 Haziran Salı ve son günü 19 Haziran Çarşamba günü olacak. Kurban Bayramı tatiline Perşembe ve Cuma günleri de eklenerek bayram tatili hafta sonu ile beraber toplam 9 gün oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabine Toplantısı sonrası son dakika açıklamalarda bulundu. Erdoğan Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, açıklamasında, "Kamu çalışanlarımız için 16 Haziran pazar günü başlayacak Kurban Bayramı sonrasındaki 2 günlük süreyi de idari izin kapsamına aldık. 9 günlük bir tatil imkanı sağlamış oluyoruz." dedi.

Bayramın birinci günü 16 Haziran Pazar, ikinci günü 17 Haziran Pazartesi, üçüncü günü 18 Haziran Salı ve son günü 19 Haziran Çarşamba günü olacak. Kurban Bayramı tatiline Perşembe ve Cuma günleri de eklenerek bayram tatili hafta sonu ile beraber toplam 9 gün oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.