Park ınn

Lig bitti, Ramil devam ediyor

Spor 08.06.2024 - 14:30, Güncelleme: 09.06.2024 - 00:02
 

Lig bitti, Ramil devam ediyor

Kocaelispor’un Azerbaycanlı kanat oyuncusu Ramil Şeydayev, ülkesinin Arnavutluk karşısında oynadığı maçta yine ilk 11’de forma giydi

69 DAKİKA SAHADA KALDI Temsilcimizde geçen sezon devre arasında transfer edilen ancak bekleneni veremeyen Ramil Şeydayev, liglerin bitmesine rağmen maçlara devam ediyor. Lig bittikten sonra kısa bir süre kala Milli takım kampına katılan Ramil, Azerbaycan’ın dün Arnavutluk ile oynadığı hazırlık maçında sahaya ilk 11’de çıktı. 69 dakika sahada kalan Ramil karşılaşma Arnavutluk’un 1-0 üstünlüğü ile devam ederken oyundan çıktı. Karşılaşmayı Arnavutluk 3-1 kazandı.
Kocaelispor’un Azerbaycanlı kanat oyuncusu Ramil Şeydayev, ülkesinin Arnavutluk karşısında oynadığı maçta yine ilk 11’de forma giydi

69 DAKİKA SAHADA KALDI

Temsilcimizde geçen sezon devre arasında transfer edilen ancak bekleneni veremeyen Ramil Şeydayev, liglerin bitmesine rağmen maçlara devam ediyor. Lig bittikten sonra kısa bir süre kala Milli takım kampına katılan Ramil, Azerbaycan’ın dün Arnavutluk ile oynadığı hazırlık maçında sahaya ilk 11’de çıktı. 69 dakika sahada kalan Ramil karşılaşma Arnavutluk’un 1-0 üstünlüğü ile devam ederken oyundan çıktı. Karşılaşmayı Arnavutluk 3-1 kazandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.