Park ınn

Marmara Iğdırlılar Federasyonu Gebze Uğur Okulları ile Eğitim Protokolü İmzalandı

Gebze 29.05.2024 - 16:27, Güncelleme: 29.05.2024 - 16:27
 

Marmara Iğdırlılar Federasyonu Gebze Uğur Okulları ile Eğitim Protokolü İmzalandı

Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu ile Gebze Uğur Okulları arasında önemli bir eğitim protokolü imzalandı. Bu anlaşma kapsamında, federasyon üyeleri Gebze Uğur Okullarından %10 oranında indirimden yararlanabilecek.

Protokolün imza töreninde, federasyon adına Genel Başkan Nihat Yıldırım, Gebze Uğur Okulları adına ise Gebze Uğur Okulları ve Uğur Kursları kurucu temsilcisi Cüneyt Günen imza attı. Bu anlaşma, Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu üyelerinin çocuklarına daha kaliteli ve avantajlı eğitim imkânları sunmayı amaçlıyor. İmzalanan protokol ile birlikte, federasyon üyeleri çocuklarını Gebze Uğur Okulları'na %10 indirimli olarak kayıt ettirebilecekler. Federasyon Genel Başkanı Nihat Yıldırım, protokolün imzalanmasının ardından yaptığı açıklamada, eğitimin önemine vurgu yaparak, bu tür iş birliklerinin üyeler için büyük bir fırsat olduğunu belirtti. Gebze Uğur Okulları ve Uğur Kursları kurucu temsilcisi Cüneyt Günen ise, Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu ile yapılan bu anlaşmanın, eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlayacağını ifade etti. Bu eğitim protokolü, hem federasyon üyelerinin çocuklarına kaliteli eğitim sunma noktasında önemli bir adım olacak hem de Gebze Uğur Okulları'nın eğitimdeki etkisini daha da artıracak.
Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu ile Gebze Uğur Okulları arasında önemli bir eğitim protokolü imzalandı. Bu anlaşma kapsamında, federasyon üyeleri Gebze Uğur Okullarından %10 oranında indirimden yararlanabilecek.

Protokolün imza töreninde, federasyon adına Genel Başkan Nihat Yıldırım, Gebze Uğur Okulları adına ise Gebze Uğur Okulları ve Uğur Kursları kurucu temsilcisi Cüneyt Günen imza attı.

Bu anlaşma, Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu üyelerinin çocuklarına daha kaliteli ve avantajlı eğitim imkânları sunmayı amaçlıyor. İmzalanan protokol ile birlikte, federasyon üyeleri çocuklarını Gebze Uğur Okulları'na %10 indirimli olarak kayıt ettirebilecekler.

Federasyon Genel Başkanı Nihat Yıldırım, protokolün imzalanmasının ardından yaptığı açıklamada, eğitimin önemine vurgu yaparak, bu tür iş birliklerinin üyeler için büyük bir fırsat olduğunu belirtti. Gebze Uğur Okulları ve Uğur Kursları kurucu temsilcisi Cüneyt Günen ise, Marmara Iğdırlılar Dernekler Federasyonu ile yapılan bu anlaşmanın, eğitimde fırsat eşitliğine katkı sağlayacağını ifade etti.

Bu eğitim protokolü, hem federasyon üyelerinin çocuklarına kaliteli eğitim sunma noktasında önemli bir adım olacak hem de Gebze Uğur Okulları'nın eğitimdeki etkisini daha da artıracak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.