Park ınn

Memleket Partisi Kocaeli Büyükşehir adayı belli oldu

Kocaeli 13.02.2024 - 16:01, Güncelleme: 13.02.2024 - 16:01
 

Memleket Partisi Kocaeli Büyükşehir adayı belli oldu

Memleket Partisi'nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Ünal Karasağız oldu.

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, partisinin 79 belediye başkan adayını açıkladı. İnce, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne yönelik partisinin çalışmalarına ilişkin bir otelde düzenlediği basın toplantısında, bazılarının devletin, bazılarının da belediyelerin imkanlarıyla seçim kampanyası yaptıklarını söyledi. Partisinin belediye başkan adaylarına verecek 1 lira paraları bulunmadığını ifade eden İnce, "Hatta bugün sizden bir isteğimiz var" dedi ve genel merkeze bağışta bulunulmasını istedi. Memleket Partisi'nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Çayırova İlçe Başkanı Ünal Karasağız oldu. 2023 genel seçimlerinde Memleket Partisi’nden Kocaeli Milletvekili adayı olan Ünal Karasağız, bu kez Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterildi.  
Memleket Partisi'nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Ünal Karasağız oldu.

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, partisinin 79 belediye başkan adayını açıkladı. İnce, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne yönelik partisinin çalışmalarına ilişkin bir otelde düzenlediği basın toplantısında, bazılarının devletin, bazılarının da belediyelerin imkanlarıyla seçim kampanyası yaptıklarını söyledi.

Partisinin belediye başkan adaylarına verecek 1 lira paraları bulunmadığını ifade eden İnce, "Hatta bugün sizden bir isteğimiz var" dedi ve genel merkeze bağışta bulunulmasını istedi. Memleket Partisi'nin Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Çayırova İlçe Başkanı Ünal Karasağız oldu. 2023 genel seçimlerinde Memleket Partisi’nden Kocaeli Milletvekili adayı olan Ünal Karasağız, bu kez Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterildi.

 

Memleket Partisi Kocaeli Büyükşehir adayı belli oldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.