Mertan ile yollar ayrıldı

Spor 31.05.2023 - 13:01, Güncelleme: 31.05.2023 - 13:01
 

Mertan ile yollar ayrıldı

Kocaelispor yönetimi, Mertan Caner Öztürk ile sözleşme uzatmama kararı alarak yolları ayırdı

Kocaelispor, Mertan Caner Öztürk ile sözleşme uzatmama kararı aldı. Konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde: “Kulübümüz profesyonel futbolcusu Mertan Caner Öztürk'ün 31.05.2023 tarihinde bitecek olan sözleşmesinde yer alan uzatım opsiyonunun kullanılmamasına karar verilmiştir. Futbolcumuza bu zamana kadar vermiş olduğu emekler için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz.”
Kocaelispor yönetimi, Mertan Caner Öztürk ile sözleşme uzatmama kararı alarak yolları ayırdı

Kocaelispor, Mertan Caner Öztürk ile sözleşme uzatmama kararı aldı. Konuyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

“Kulübümüz profesyonel futbolcusu Mertan Caner Öztürk'ün 31.05.2023 tarihinde bitecek olan sözleşmesinde yer alan uzatım opsiyonunun kullanılmamasına karar verilmiştir. Futbolcumuza bu zamana kadar vermiş olduğu emekler için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz.”

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.