Park ınn

Mevcut takıma sert çıkış: “Görüşmeye gelecek yüzleri var mı?..”

Spor 23.05.2024 - 14:38, Güncelleme: 23.05.2024 - 14:38
 

Mevcut takıma sert çıkış: “Görüşmeye gelecek yüzleri var mı?..”

Başkan Recep Durul’un sözleri gündeme bomba gibi düştü. Son yılların en cesur başkanı olarak öne çıkan Durul, bu sezon tribünleri kahreden futbolculara da resti çekti: “Gelip görüşmeye yüzleri var mı ?..”

TARAFTAR TV’DEKİ SÖZLERİNE TAM DESTEK VERDİ Kocaelispor'da bu sezon son derece farklı grafik çizen, geçici de olsa bir ara liderliğe yükselen, daha sonra ikinci sıradan uzun süre kopmayan, ardından da Play-Off'a 6. takım olarak giren, Sakaryaspor’a iki maçta da yenilerek taraftarını kahreden Kocaelispor'da, yeni sözleşme yapmak isteyen futbolcular için şu anda kapılar kapalı.   DURUL’DAN, TAM BİR KOCAELİSPORLU DURUŞU! Başkan Recep Durul'un yaptığı Kocaelisporlu duruşu açıklamasıyla, “Gelip görüşmeye yüzleri mi var?” dediği, Yeşil Siyahlılara ne kadar öfkeli olduğu ortada. Gerçek bir yönetici mantığıyla olaya yaklaşan Durul, duygusal davranmayarak, tribünleri kahreden, yönetimi zor altına sokan insanlara taviz vermemekte kararlı. Yöneticisinden futbolcusuna kadar tam bir temizliğe girişen Durul, Ertuğrul Sağlam'ın raporuna göre futbolcularla yeniden görüşecek.   KOCAELİ’NİN ÇOCUKLARI YUVAYA DÖNECEK… GÖKDENİZ DE VAR… Kocaelispor Başkanı Recep Durul, transfer konusunda ince eleyip sık dokuyor. Kentin dışındaki Kocaeli’nin çocuklarını yeniden bir çatı altına toplamakta kararlı gözüken Durul'un bu kararı, tam destek görüyor. Yıllardır, başka başka kulüplerde 41 numara forma giyip, bir türlü kentin takımı Kocaelispor'a dönemeyen dışarıdaki çocuklarımıza sahip çıkıyor. Büyük bir Kocaelilileştirme hareketi başlatan Durul'a, yönetim de destek veriyor. Recep Durul, “Yöneticiler transfere karışmayacak” diyerek, peşinen restini çekti. Kongre'de de bu görüşünü tekrarlayarak genel kurulun önüne çıkacak.
Başkan Recep Durul’un sözleri gündeme bomba gibi düştü. Son yılların en cesur başkanı olarak öne çıkan Durul, bu sezon tribünleri kahreden futbolculara da resti çekti: “Gelip görüşmeye yüzleri var mı ?..”

TARAFTAR TV’DEKİ SÖZLERİNE TAM DESTEK VERDİ

Kocaelispor'da bu sezon son derece farklı grafik çizen, geçici de olsa bir ara liderliğe yükselen, daha sonra ikinci sıradan uzun süre kopmayan, ardından da Play-Off'a 6. takım olarak giren, Sakaryaspor’a iki maçta da yenilerek taraftarını kahreden Kocaelispor'da, yeni sözleşme yapmak isteyen futbolcular için şu anda kapılar kapalı.

 

DURUL’DAN, TAM BİR KOCAELİSPORLU DURUŞU!

Başkan Recep Durul'un yaptığı Kocaelisporlu duruşu açıklamasıyla, “Gelip görüşmeye yüzleri mi var?” dediği, Yeşil Siyahlılara ne kadar öfkeli olduğu ortada. Gerçek bir yönetici mantığıyla olaya yaklaşan Durul, duygusal davranmayarak, tribünleri kahreden, yönetimi zor altına sokan insanlara taviz vermemekte kararlı. Yöneticisinden futbolcusuna kadar tam bir temizliğe girişen Durul, Ertuğrul Sağlam'ın raporuna göre futbolcularla yeniden görüşecek.

 

KOCAELİ’NİN ÇOCUKLARI YUVAYA DÖNECEK… GÖKDENİZ DE VAR…

Kocaelispor Başkanı Recep Durul, transfer konusunda ince eleyip sık dokuyor. Kentin dışındaki Kocaeli’nin çocuklarını yeniden bir çatı altına toplamakta kararlı gözüken Durul'un bu kararı, tam destek görüyor. Yıllardır, başka başka kulüplerde 41 numara forma giyip, bir türlü kentin takımı Kocaelispor'a dönemeyen dışarıdaki çocuklarımıza sahip çıkıyor. Büyük bir Kocaelilileştirme hareketi başlatan Durul'a, yönetim de destek veriyor. Recep Durul, “Yöneticiler transfere karışmayacak” diyerek, peşinen restini çekti. Kongre'de de bu görüşünü tekrarlayarak genel kurulun önüne çıkacak.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.