GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

MHP Darıca’da mahalle teşkilatlanması tamam

Siyaset 02.06.2021 - 15:59, Güncelleme: 02.06.2021 - 15:59
 

MHP Darıca’da mahalle teşkilatlanması tamam

MHP Darıca’da mahalle teşkilatlanması tamam

MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, gerçekleştirdiği haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısında mahalle başkanı olmayan mahalle başkanlarını da atayarak Darıca’da mahalle teşkilatlanmasını tamamladı. MHP Darıca İlçe Başkanlığı haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün toplantıda, Bağlarbaşı, Osmangazi ve Yalı Mahallelerine atadığı mahalle başkanları ile mahalle teşkilatlanmasını tamamladı. Yapılan mahalle başkanları atamasına göre; Osmangazi Mahallesi Başkanlığına Zeki Kırmızıgöz, Bağlarbaşı Mahallesi Başkanlığına Erdem Çolak, Yalı Mahallesi Başkanlığına Sedat Girgin atandı. DARICA HALKINA MHP’Yİ ANLATACAĞIZ Haftalık Olağan İlçe Yönetim Kurulu Toplantısında, yapılan mahalle başkanlığı atamaları ile başkanı olmayan mahalle kalmadığını dile getiren MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, en kısa sürede saha çalışmalarını da başlatacaklarını belirtti. Atanan yeni mahalle başkanlarına da görevlerinde başarılar dileyen Başkan Aygün, Darıca halkına ‘Neden MHP ve Neden Cumhur İttifakı’ sebeplerini anlatacaklarını söyledi.    
MHP Darıca’da mahalle teşkilatlanması tamam

MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, gerçekleştirdiği haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısında mahalle başkanı olmayan mahalle başkanlarını da atayarak Darıca’da mahalle teşkilatlanmasını tamamladı.

MHP Darıca İlçe Başkanlığı haftalık olağan ilçe yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün toplantıda, Bağlarbaşı, Osmangazi ve Yalı Mahallelerine atadığı mahalle başkanları ile mahalle teşkilatlanmasını tamamladı. Yapılan mahalle başkanları atamasına göre; Osmangazi Mahallesi Başkanlığına Zeki Kırmızıgöz, Bağlarbaşı Mahallesi Başkanlığına Erdem Çolak, Yalı Mahallesi Başkanlığına Sedat Girgin atandı.

DARICA HALKINA MHP’Yİ ANLATACAĞIZ

Haftalık Olağan İlçe Yönetim Kurulu Toplantısında, yapılan mahalle başkanlığı atamaları ile başkanı olmayan mahalle kalmadığını dile getiren MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, en kısa sürede saha çalışmalarını da başlatacaklarını belirtti. Atanan yeni mahalle başkanlarına da görevlerinde başarılar dileyen Başkan Aygün, Darıca halkına ‘Neden MHP ve Neden Cumhur İttifakı’ sebeplerini anlatacaklarını söyledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.