MHP Gebze siyasetini hareketlendirdi

Gebze 30.11.2022 - 15:45, Güncelleme: 30.11.2022 - 16:47
 

MHP Gebze siyasetini hareketlendirdi

MHP Gebze ilçe teşkilatı bölge siyasetini hareketlendirdi. Üç milletvekili aday adayının çıktığı MHP’de bu isimlerden boşalan yerlere de yeni görevlendirmeler yapıldı.

Dün akşam toplanan MHP İlçe yönetim kurulu toplantısının ardından yapılan açıklamada, “yapılan MHP Gebze İlçe Başkanlığı Haftalık Yönetim Kurulu Toplantımız, İlçe Başkanımız Sayın Bülent Özdemir Bey'in öncülüğünde yapıldı. Tüm şehitlerimiz için yapılan dualar ile başlayan toplantımız, ilçe başkanımız Bülent Özdemir'in, liderimizin grup toplantısını tekraren ifade etmesi ile devam etti. Genel ve yerel gündeme ait bilgilendirmelerde bulunan Gebze İlçe Başkanımız Bülent Özdemir, önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalarımız hakkında da istişarelerde bulundu. Sonrasında MHP Gebze İlçe Başkanlığı yönetim kurulu yeni görevlendirilmeleri yapıldı.  İlçe Başkanımız Bülent Özdemir'in ve yönetim kurulumuzun takdirleri ile  MHP Gebze İlçe Başkanlığı İlçe Başkan Vekilliği görevine Ali Yalsız, Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı görevine Hamza Yıldız atandı.” Denildi. Toplantıyı ayrıca MHP Kocaeli Milletvekili aday adayları Muhteren Çay, Haktan Kalıntaş ve Ekrem Yılmaz da izledi. Yönetim kurulu toplantısı öneriler ve program planlaması ile sona erdi.
MHP Gebze ilçe teşkilatı bölge siyasetini hareketlendirdi. Üç milletvekili aday adayının çıktığı MHP’de bu isimlerden boşalan yerlere de yeni görevlendirmeler yapıldı.

Dün akşam toplanan MHP İlçe yönetim kurulu toplantısının ardından yapılan açıklamada, “yapılan MHP Gebze İlçe Başkanlığı Haftalık Yönetim Kurulu Toplantımız, İlçe Başkanımız Sayın Bülent Özdemir Bey'in öncülüğünde yapıldı. Tüm şehitlerimiz için yapılan dualar ile başlayan toplantımız, ilçe başkanımız Bülent Özdemir'in, liderimizin grup toplantısını tekraren ifade etmesi ile devam etti. Genel ve yerel gündeme ait bilgilendirmelerde bulunan Gebze İlçe Başkanımız Bülent Özdemir, önümüzdeki günlerde yapılacak olan çalışmalarımız hakkında da istişarelerde bulundu.
Sonrasında MHP Gebze İlçe Başkanlığı yönetim kurulu yeni görevlendirilmeleri yapıldı. 
İlçe Başkanımız Bülent Özdemir'in ve yönetim kurulumuzun takdirleri ile 
MHP Gebze İlçe Başkanlığı İlçe Başkan Vekilliği görevine Ali Yalsız, Teşkilatlardan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı görevine Hamza Yıldız atandı.” Denildi. Toplantıyı ayrıca MHP Kocaeli Milletvekili aday adayları Muhteren Çay, Haktan Kalıntaş ve Ekrem Yılmaz da izledi. Yönetim kurulu toplantısı öneriler ve program planlaması ile sona erdi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.