Park ınn

Minikler yetenekleri ile büyüledi

Gündem 06.06.2024 - 15:48, Güncelleme: 06.06.2024 - 15:48
 

Minikler yetenekleri ile büyüledi

Özel Mavi Boncuk Akademi’de yıl sonu dolayısıyla düzenlenen gösterilerde öğrenciler yetenekleri ile izleyenleri kendilerine hayran bıraktılar. Kurum idarecilerinin konuşmalarında ise işletmenin tüm unsurları ile büyük bir aile olduğuna vurgu yapıldı

Haluk Balaban'ın haberine göre, Gölcük Değirmendere Atatürk Mahallesi’nde faaliyet gösteren ve 2-6 yasarası çocukların eğitim aldığı Özel Mavi Boncuk Akademi’nin yıl sonu gösterisi renkli görüntülere sahne oldu. Kurum öğrencileri ile öğretmenler; Ayşegül Aytaçoğlu,Dilek Turan,Gamze Körhasan ve Aleyna Kaplan öncülüğünde “ Cumhuriyet ve Atatürk” teması ile gerçekleşen gösterilen izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.   “BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ” Okul idarecilerinin yanı sıra öğrenci velilerinin de büyük ilgi gösterdiği gösterilerde, öğrenciler, uzun süredir hazırlandıkları gösterileri sahnelediler. Velilerin duygusal anlar da yaşadıkları etkinlik sonunda minik öğrenciler, mezuniyet cübbesi giydikten sonra karne ve başarı belgelerini aldılar.Kurum sahibi Sibel Morgil ile kürüm kurum müdürü Selen Çağlar ise yaptıkları konuşmalarında okul öncesi eğitimin önemine vurgu yaparak, Mavi Boncuk Akademi’nin öğrenci, öğretmen, veli ve idarecilerle büyük bir aile olduğunu dile getirdiler. 
Özel Mavi Boncuk Akademi’de yıl sonu dolayısıyla düzenlenen gösterilerde öğrenciler yetenekleri ile izleyenleri kendilerine hayran bıraktılar. Kurum idarecilerinin konuşmalarında ise işletmenin tüm unsurları ile büyük bir aile olduğuna vurgu yapıldı

Haluk Balaban'ın haberine göre, Gölcük Değirmendere Atatürk Mahallesi’nde faaliyet gösteren ve 2-6 yasarası çocukların eğitim aldığı Özel Mavi Boncuk Akademi’nin yıl sonu gösterisi renkli görüntülere sahne oldu. Kurum öğrencileri ile öğretmenler; Ayşegül Aytaçoğlu,Dilek Turan,Gamze Körhasan ve Aleyna Kaplan öncülüğünde “ Cumhuriyet ve Atatürk” teması ile gerçekleşen gösterilen izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

 

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Okul idarecilerinin yanı sıra öğrenci velilerinin de büyük ilgi gösterdiği gösterilerde, öğrenciler, uzun süredir hazırlandıkları gösterileri sahnelediler. Velilerin duygusal anlar da yaşadıkları etkinlik sonunda minik öğrenciler, mezuniyet cübbesi giydikten sonra karne ve başarı belgelerini aldılar.Kurum sahibi Sibel Morgil ile kürüm kurum müdürü Selen Çağlar ise yaptıkları konuşmalarında okul öncesi eğitimin önemine vurgu yaparak, Mavi Boncuk Akademi’nin öğrenci, öğretmen, veli ve idarecilerle büyük bir aile olduğunu dile getirdiler. 

Minikler yetenekleri ile büyüledi

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.