Park ınn

Moral için bir araya geldiler

Kocaeli 12.02.2024 - 16:30, Güncelleme: 12.02.2024 - 16:30
 

Moral için bir araya geldiler

Kocaeli Kanserle Mücadele Derneği hastalar ve dernek yararına yemek düzenledi

Kocaeli Kanserle Mücadele Derneği, İzmit Yelken Kulübünde hastalar ve dernek yararına yemek düzenledi. Yemekte ses sanatçısı Şenol Çaça sahne aldı. Kocaeli Kanserle Mücadele Derneği başkanı Asiye Aslan’ın ev sahipliğindeki programa dernek yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli’de çeşitli hastanelerde görev yapan doktorlar, hastalar ve hasta yakınları katılım sağladı. "KENDİLERİNE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ" Asiye Aslan, programda yaptığı konuşmada "2010 yılında kurulmuş olan Kocaeli Kanserle Mücadele Derneği kuruluşundan bu güne gönüllü olarak hizmet vermektedir. Bunu da değerli hocalarımızın yardımları ile gerçekleştirmekteyiz. Kurucu ve onursal başkanımız Prof. Dr. Sayın Zafer Utkan, yönetim kurulumuz Asiye Aslan ,Gül Yirmibeşoğlu Tijen Utkan, Uğur Mermerkaya Neriman Elibol ve Nergis Karabayır 'dan oluşmaktadır. Pandemi dolayısıyla seminerler dışında böyle bir müzikli toplantı yaşamamıştık. Bu konuda sevgili gönüllü arkadaşlarımızın yoğun gayretleriyle bu toplantı gerçekleşti. Kendilerine şükran borçluyuz. Eğer hastalarımıza biraz destek ve yardımımız oluyorsa bunda değerli hocalarımızın katkıları çoktur." diyerek herkese teşekkürlerini iletti. EN ÇOK ÖLÜM ORANI AKCİĞER KANSERİNDE Kocaeli Üniversitesi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nihat Zafer Utkan yaptığı konuşmada , “Kanser tedavisi konusunda çok büyük çalışmalar var çok büyük tedaviler söz konusu. Aramızda bu hastalıkları yenen kardeşlerimiz var. Biz sağlık çalışanları olarak kendimize ait bir takım şeylerin cevabını verebiliyoruz ama hepsine yetişme şansımız yok. İşte bu dernek aslında bu sorulara cevap vermek üzerine bir kuruluş.” şeklinde konuştu. 4 Şubat Dünya Kanser Günü hakkında bilgi veren Utkan, erken teşhisle önlenebilecek kanserler olduğunu söyleyerek koruyucu hekimliğin önemini anlattı.  
Kocaeli Kanserle Mücadele Derneği hastalar ve dernek yararına yemek düzenledi

Kocaeli Kanserle Mücadele Derneği, İzmit Yelken Kulübünde hastalar ve dernek yararına yemek düzenledi. Yemekte ses sanatçısı Şenol Çaça sahne aldı. Kocaeli Kanserle Mücadele Derneği başkanı Asiye Aslan’ın ev sahipliğindeki programa dernek yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli’de çeşitli hastanelerde görev yapan doktorlar, hastalar ve hasta yakınları katılım sağladı.

Moral için bir araya geldiler

Moral için bir araya geldiler

"KENDİLERİNE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ"

Asiye Aslan, programda yaptığı konuşmada "2010 yılında kurulmuş olan Kocaeli Kanserle Mücadele Derneği kuruluşundan bu güne gönüllü olarak hizmet vermektedir. Bunu da değerli hocalarımızın yardımları ile gerçekleştirmekteyiz. Kurucu ve onursal başkanımız Prof. Dr. Sayın Zafer Utkan, yönetim kurulumuz Asiye Aslan ,Gül Yirmibeşoğlu Tijen Utkan, Uğur Mermerkaya Neriman Elibol ve Nergis Karabayır 'dan oluşmaktadır. Pandemi dolayısıyla seminerler dışında böyle bir müzikli toplantı yaşamamıştık. Bu konuda sevgili gönüllü arkadaşlarımızın yoğun gayretleriyle bu toplantı gerçekleşti. Kendilerine şükran borçluyuz. Eğer hastalarımıza biraz destek ve yardımımız oluyorsa bunda değerli hocalarımızın katkıları çoktur." diyerek herkese teşekkürlerini iletti.

Moral için bir araya geldiler

EN ÇOK ÖLÜM ORANI AKCİĞER KANSERİNDE

Kocaeli Üniversitesi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nihat Zafer Utkan yaptığı konuşmada , “Kanser tedavisi konusunda çok büyük çalışmalar var çok büyük tedaviler söz konusu. Aramızda bu hastalıkları yenen kardeşlerimiz var. Biz sağlık çalışanları olarak kendimize ait bir takım şeylerin cevabını verebiliyoruz ama hepsine yetişme şansımız yok. İşte bu dernek aslında bu sorulara cevap vermek üzerine bir kuruluş.” şeklinde konuştu. 4 Şubat Dünya Kanser Günü hakkında bilgi veren Utkan, erken teşhisle önlenebilecek kanserler olduğunu söyleyerek koruyucu hekimliğin önemini anlattı.

 

Moral için bir araya geldiler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.