KÜTÜPHANELER

Müge Anlı, İzmitli kayıp aileyi arıyor

Kocaeli 12.02.2024 - 15:01, Güncelleme: 12.02.2024 - 15:01
 

Müge Anlı, İzmitli kayıp aileyi arıyor

İzmit'te yaşayan 46 yaşındaki Zeynep Büber ve çocukları 6 yaşındaki Naz Büber ile 7 yaşındaki Metehan Büber, 15 Ocak'tan beri kayıp olarak aranıyor. Eşi ve çocuklarına bir türlü ulaşamayan Mehmet Büber, bugün ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurarak yardım istedi

Eşi Zeynep Büber’in uzun süredir psikolojik tedavi gördüğünü ancak son zamanlarda ilaçlarını kullanmadığını söyleyen Ali Büber, “Eşimle Amerika’da tanıştık ve evlendik. Bu evliliğimizden de 7 yaşında Yiğit, 6 yaşında Naz isimli kızımız var. Ancak psikolojik rahatsızları nedeniyle İzmit’e babasının yanına geldi. İzmit’te kendisine ev tuttuk, bende sık sık geliyordum. En son kendisiyle ‘Umre’ye götürmek’ nedeniyle tartıştık. Bana ’10 kişilik umre grubu oluşturduk, umreye gideceğim’ dedi. Bu nedenle tartıştık, ben de sert tepki gösterdim. Çünkü kendisine zaten götüreceğimi söyledim ama o kendi kafasına bir şey yapınca kızdım” dedi. Gözyaşları içerisinde eşine seslenen Ali Büber, “Bu sırada doktoru da beni arayıp eşimin ilaçlarını yazdırmak için ve kontrol için gelmediğini söyledi. Kendisine bunu söyleyince beni İzmit’e çağırdı, birlikte halledelim dedi. Bende apar topar İzmit’e geldim. İzmit’e geldiğim 16 Ocak’ta çocukları da yanına alarak kayıplara karıştı. Hiçbir şekilde kendisine ulaşamıyoruz. Sağ mı bilmiyoruz, yanında iki çocuğum da var. Bulunmasını ve evine dönmesini istiyorum. Buradan da kendisine söz veriyorum, evine dönsün, ben onu umreye götüreceğim” dedi. Müge Anlı da Zeynep Büber’e seslenerek kendisine ulaşmasını istedi. Bu konuda bilgi sahibi olanların 0535 663 52 52 - 0212 354 43 25 - 0212 639 42 63  numaralı telefondan Müge Anlı İle Tatlı Sert programına veya 112 ACİL POLİS HATTI'na veya en yakın polis birimine haber vermeleri rica olunur.
İzmit'te yaşayan 46 yaşındaki Zeynep Büber ve çocukları 6 yaşındaki Naz Büber ile 7 yaşındaki Metehan Büber, 15 Ocak'tan beri kayıp olarak aranıyor. Eşi ve çocuklarına bir türlü ulaşamayan Mehmet Büber, bugün ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurarak yardım istedi

Eşi Zeynep Büber’in uzun süredir psikolojik tedavi gördüğünü ancak son zamanlarda ilaçlarını kullanmadığını söyleyen Ali Büber, “Eşimle Amerika’da tanıştık ve evlendik. Bu evliliğimizden de 7 yaşında Yiğit, 6 yaşında Naz isimli kızımız var. Ancak psikolojik rahatsızları nedeniyle İzmit’e babasının yanına geldi. İzmit’te kendisine ev tuttuk, bende sık sık geliyordum. En son kendisiyle ‘Umre’ye götürmek’ nedeniyle tartıştık. Bana ’10 kişilik umre grubu oluşturduk, umreye gideceğim’ dedi. Bu nedenle tartıştık, ben de sert tepki gösterdim. Çünkü kendisine zaten götüreceğimi söyledim ama o kendi kafasına bir şey yapınca kızdım” dedi.

Gözyaşları içerisinde eşine seslenen Ali Büber, “Bu sırada doktoru da beni arayıp eşimin ilaçlarını yazdırmak için ve kontrol için gelmediğini söyledi. Kendisine bunu söyleyince beni İzmit’e çağırdı, birlikte halledelim dedi. Bende apar topar İzmit’e geldim. İzmit’e geldiğim 16 Ocak’ta çocukları da yanına alarak kayıplara karıştı. Hiçbir şekilde kendisine ulaşamıyoruz. Sağ mı bilmiyoruz, yanında iki çocuğum da var. Bulunmasını ve evine dönmesini istiyorum. Buradan da kendisine söz veriyorum, evine dönsün, ben onu umreye götüreceğim” dedi. Müge Anlı da Zeynep Büber’e seslenerek kendisine ulaşmasını istedi.

Bu konuda bilgi sahibi olanların 0535 663 52 52 - 0212 354 43 25 - 0212 639 42 63  numaralı telefondan Müge Anlı İle Tatlı Sert programına veya 112 ACİL POLİS HATTI'na veya en yakın polis birimine haber vermeleri rica olunur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.