Park ınn

Nefiz’in yeni adresi Bucaspor 1928 oldu

Spor 23.01.2024 - 13:49, Güncelleme: 23.01.2024 - 13:49
 

Nefiz’in yeni adresi Bucaspor 1928 oldu

Önceki gün Kocaelispor, Emre Nefiz ile yollarını ayırmıştı. Yetenekli oyuncunun yeni adresi belli oldu. Emre, TFF 2. Lig ekiplerinden Buca 1928 ile anlaştı

KARŞILIKLI OLARAK ANLAŞILDI Trendyol 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor’un yönetim kurulu, bu sezon Yeşil - Siyahlı formayla 2 maçta görev alan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Emre Nefiz’in sözleşmesini karşılıklı olarak feshedildiğini duyurdu. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Emre Nefiz’in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Kulübümüze verdiği emeklerden dolayı Emre Nefiz’e teşekkür eder, kalan kariyerinde başarılar dileriz’’ ifadelerini kullandı. 1 BUÇUK YILLIK ANLAŞMA Kocaelispor'dan ayrılan Emre Nefiz, TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bucaspor 1928 ile anlaşmaya vardı. Bucaspor 1928'de geçtiğimiz sezon Kocaelispor forması giyen Mehmet Sak da oynuyor. Emre Nefiz'in Bucaspor 1928 ile 1.5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.
Önceki gün Kocaelispor, Emre Nefiz ile yollarını ayırmıştı. Yetenekli oyuncunun yeni adresi belli oldu. Emre, TFF 2. Lig ekiplerinden Buca 1928 ile anlaştı

KARŞILIKLI OLARAK ANLAŞILDI

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor’un yönetim kurulu, bu sezon Yeşil - Siyahlı formayla 2 maçta görev alan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Emre Nefiz’in sözleşmesini karşılıklı olarak feshedildiğini duyurdu. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Emre Nefiz’in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Kulübümüze verdiği emeklerden dolayı Emre Nefiz’e teşekkür eder, kalan kariyerinde başarılar dileriz’’ ifadelerini kullandı.

1 BUÇUK YILLIK ANLAŞMA

Kocaelispor'dan ayrılan Emre Nefiz, TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bucaspor 1928 ile anlaşmaya vardı. Bucaspor 1928'de geçtiğimiz sezon Kocaelispor forması giyen Mehmet Sak da oynuyor. Emre Nefiz'in Bucaspor 1928 ile 1.5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.