19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Nerede hareket orada bereket !

Spor 18.09.2023 - 20:11, Güncelleme: 18.09.2023 - 20:11
 

Nerede hareket orada bereket !

Karamürsel İlçesinde Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hareketli bir yaşam sürdürebilmek adına gerçekleştirdiği etkinliğin ilk etabı İzmit İlçesinde başlayıp, Karamürsel ilçesinde devam etti

Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından İzmit ve Karamürsel ilçesinde etkinlik düzenledi. 16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında, her yaştan vatandaşın katılımıyla etkinlikler gerçekleştirildi. Etkinliklere katılanlar  sağlık için pedal çevirdi, Karamürsel Kordon’da spor yaptı. Ellerindeki dövizlerle dünyaya anlamlı mesaj verdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın organize ettiği etkinlikle bisiklet kullanımını arttırmak ve hareketli bir yaşam sürdürebilmek için bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.   SAĞLIKLI YAŞAM Sağlıklı yaşamı desteklemek amacıyla ilk olarak bisiklet turu düzenlendi. İzmit Sekapark uçurtma tepesinde başlayıp, Karamürsel İlçesi Kordon’da son buldu. Karamürsel Kordon’da açık havada voleybol oynayarak ve ip atlayarak vakit geçirdiler. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı (SKUP) çalışmaları kapsamında 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftasında ikinci etabı ise 22 Eylül Cuma günü ise arabasız gün etkinliği İzmit ilçesi Cumhuriyet Caddesi’nin Merkez Bankası’nın önü ile Pertev Paşa Caddesi arasında saat 18.00-20.00 arası kortej yapılacağı, saat 20.00 ile 23.00 arasında İzmit Kent Meydanı’nda açık hava sinema gösteriminin olduğu belirtildi.
Karamürsel İlçesinde Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hareketli bir yaşam sürdürebilmek adına gerçekleştirdiği etkinliğin ilk etabı İzmit İlçesinde başlayıp, Karamürsel ilçesinde devam etti

Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından İzmit ve Karamürsel ilçesinde etkinlik düzenledi. 16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında, her yaştan vatandaşın katılımıyla etkinlikler gerçekleştirildi. Etkinliklere katılanlar  sağlık için pedal çevirdi, Karamürsel Kordon’da spor yaptı. Ellerindeki dövizlerle dünyaya anlamlı mesaj verdi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın organize ettiği etkinlikle bisiklet kullanımını arttırmak ve hareketli bir yaşam sürdürebilmek için bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

 

SAĞLIKLI YAŞAM

Sağlıklı yaşamı desteklemek amacıyla ilk olarak bisiklet turu düzenlendi. İzmit Sekapark uçurtma tepesinde başlayıp, Karamürsel İlçesi Kordon’da son buldu. Karamürsel Kordon’da açık havada voleybol oynayarak ve ip atlayarak vakit geçirdiler. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı (SKUP) çalışmaları kapsamında 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftasında ikinci etabı ise 22 Eylül Cuma günü ise arabasız gün etkinliği İzmit ilçesi Cumhuriyet Caddesi’nin Merkez Bankası’nın önü ile Pertev Paşa Caddesi arasında saat 18.00-20.00 arası kortej yapılacağı, saat 20.00 ile 23.00 arasında İzmit Kent Meydanı’nda açık hava sinema gösteriminin olduğu belirtildi.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.