Park ınn

O hastaneler hakkındaki kararı Hülagü açıkladı

Kocaeli 24.01.2024 - 12:40, Güncelleme: 24.01.2024 - 12:40
 

O hastaneler hakkındaki kararı Hülagü açıkladı

Kocaeli Şehir Hastanesi’nin yapımının ardından kapanacağı ve yıkılacağı sözlerinin ortalıkta dolaştığı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İzmit Seka Devlet Hastanesi için karar verildi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İzmit Seka Devlet Hastanesi için verilen kararları sosyal medya hesabından duyurdu. Sadettin Hülagü, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yıkılarak yerine 400 yataklı hastane, Seka Devlet Hastanesi’nin yerine ise 250 yataklı hastane yapılacağını sosyal medya hesabından duyurdu.  Sadettin Hülagü yeni hastanelerin yatırım programına alındığını açıklayarak, sosyal medya hesabından; “Yeni sağlık yatırımlarımızla Kocaeli halkımızın hizmetindeyiz. Sağlık Bakanlığınca yürütülmekte olan bölge tabanlı sağlık hizmetleri planlama çalışmaları kapsamında, Kocaeli ilimizde artan nüfus yoğunluğu ve hizmet binalarının ekonomik ömürlerini doldurması nedeniyle Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ana yerleşkedeki eski binaları yerine 400 yataklı, İzmit Seka Devlet Hastanesinin mevcut yerleşkedeki eski binaları yerine ise 250 yataklı yeni hastane yapılması Sağlık Bakanlığınca uygun görülmüş olup, yatırım programına alınmıştır. Sağlıkta kalite ve erişilebilirlik bizim önceliğimiz. Kocaeli, yeni sağlık yatırımlarıyla sağlıkta örnek bir il olmaya hazırlanıyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde sağlıkta dönüşümü sürdürüyor ve sağlıklı bir Kocaeli için durmaksızın çalışıyoruz!”
Kocaeli Şehir Hastanesi’nin yapımının ardından kapanacağı ve yıkılacağı sözlerinin ortalıkta dolaştığı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İzmit Seka Devlet Hastanesi için karar verildi

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İzmit Seka Devlet Hastanesi için verilen kararları sosyal medya hesabından duyurdu. Sadettin Hülagü, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yıkılarak yerine 400 yataklı hastane, Seka Devlet Hastanesi’nin yerine ise 250 yataklı hastane yapılacağını sosyal medya hesabından duyurdu. 

Sadettin Hülagü yeni hastanelerin yatırım programına alındığını açıklayarak, sosyal medya hesabından; “Yeni sağlık yatırımlarımızla Kocaeli halkımızın hizmetindeyiz. Sağlık Bakanlığınca yürütülmekte olan bölge tabanlı sağlık hizmetleri planlama çalışmaları kapsamında, Kocaeli ilimizde artan nüfus yoğunluğu ve hizmet binalarının ekonomik ömürlerini doldurması nedeniyle Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinin ana yerleşkedeki eski binaları yerine 400 yataklı, İzmit Seka Devlet Hastanesinin mevcut yerleşkedeki eski binaları yerine ise 250 yataklı yeni hastane yapılması Sağlık Bakanlığınca uygun görülmüş olup, yatırım programına alınmıştır. Sağlıkta kalite ve erişilebilirlik bizim önceliğimiz. Kocaeli, yeni sağlık yatırımlarıyla sağlıkta örnek bir il olmaya hazırlanıyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde sağlıkta dönüşümü sürdürüyor ve sağlıklı bir Kocaeli için durmaksızın çalışıyoruz!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.