19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

OSMANİYELİ CİMNASTİKÇİLER TESİSLERİMİZDE

Spor 25.01.2024 - 12:31, Güncelleme: 25.01.2024 - 12:31
 

OSMANİYELİ CİMNASTİKÇİLER TESİSLERİMİZDE

Olimpiyat Yıldızları Spor Kulübü Başkanı Tolga Havuç'un açıklamasına göre,

"Uzun yıllar kulübümüzde yetişen ve başarılı çalışmalara imza atan ve daha sonra 2 yıl önce Osmaniye iline atanan emektar hocamız Ahmet Furkan Yalman kısa zamanda büyük emekler vererek yetiştirmiş olduğu sporcularıyla 15 tatili değerlendirmek amacı ile İzmit Belediyespor cimnastik takımımızla birlikte Başiskele Olimpik Cimnastik Tesislerimizde 1 hafta kamp yapmak için ilimize geldiler. Yaşanan asrın felaketi olan depreme rağmen yılmadan, özveri ile çalışarak birbirinden yetenekli sporcuları yetiştiren, Osmaniye bölgesinde Türk cimnastiğine hizmet eden, değer katan Ahmet Furkan Yalman hocamızı tebrik ediyoruz. Üniversite yıllarından beri vefası, saygısı ve samimiyetiyle her daim kulübümüze büyük katkılar sağlayan Hocamıza ve eşi Rabia Yalman hocamıza teşekkür ediyoruz. Her daim kulübümüzün kapısı kendilerine açıktır, yanlarındayız. Ortak kampımız tüm hızıyla devam ediyor."
Olimpiyat Yıldızları Spor Kulübü Başkanı Tolga Havuç'un açıklamasına göre,

"Uzun yıllar kulübümüzde yetişen ve başarılı çalışmalara imza atan ve daha sonra 2 yıl önce Osmaniye iline atanan emektar hocamız Ahmet Furkan Yalman kısa zamanda büyük emekler vererek yetiştirmiş olduğu sporcularıyla 15 tatili değerlendirmek amacı ile İzmit Belediyespor cimnastik takımımızla birlikte Başiskele Olimpik Cimnastik Tesislerimizde 1 hafta kamp yapmak için ilimize geldiler.

Yaşanan asrın felaketi olan depreme rağmen yılmadan, özveri ile çalışarak birbirinden yetenekli sporcuları yetiştiren, Osmaniye bölgesinde Türk cimnastiğine hizmet eden, değer katan Ahmet Furkan Yalman hocamızı tebrik ediyoruz. Üniversite yıllarından beri vefası, saygısı ve samimiyetiyle her daim kulübümüze büyük katkılar sağlayan Hocamıza ve eşi Rabia Yalman hocamıza teşekkür ediyoruz. Her daim kulübümüzün kapısı kendilerine açıktır, yanlarındayız. Ortak kampımız tüm hızıyla devam ediyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.