Park ınn

Petkim Ortaokulu, hentbolda tarih yazdı!

Spor 23.03.2024 - 18:27, Güncelleme: 23.03.2024 - 18:27
 

Petkim Ortaokulu, hentbolda tarih yazdı!

Afyon’da düzenlenen Okullar Arası Türkiye Hentbol Finallerinde ilimizi temsil eden Körfez Petkim Ortaokulu, Türkiye finalinde Kuzey Kıbrıs Hala Sultan İlahiyat Koleji’ni 21-20 mağlup etti ve Türkiye şampiyonu oldu

Okullar Arası Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil eden Körfez Petkim Ortaokulu, Afyon’daki finalde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden Hala Sultan İlahiyat Koleji’ni 21-20 mağlup ederek Türkiye şampiyonu oldu. Petkim Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Seval Işlakça ve Gençlik Spor Hentbol Antrenörü Yasemin Çiçek’in çalıştırdığı Petkim Ortaokulu, Kocaeli’ye büyük bir gurur yaşattı.    OKULDA TÖREN DÜZENLENECEK  Petkim Erkekler Hentbol Takımı, Kocaeli’deki ilk tur maçlarında Sakarya ve İstanbul okullarını yendi ve Türkiye yarı finalleri için Sinop’a gitti. Sinop'ta; Bursa ve Zonguldak takımlarını grupta, İstanbullu rakibini ise eleme maçında deviren Petkim Ortaokulu, Türkiye finallerine yükseldi. Afyon’daki finallerde grubunda Kıbrıs, Ankara, Batman arasından ikinci çıkan Körfez temsilcimiz, yarı finalde Elazığ’ı eledi. Ekibimiz finalde de Kıbrıs Hala Sultan İlahiyat Koleji ile karşılaştı. 3 periyot halinde oynanan final müsabakasını 21-20 kazanan Körfez Petkim Ortaokulu, Türkiye şampiyonu oldu. Maçın ardından haklı bir sevinç ve gurur yaşayan Körfez ekibi Kocaeli’nin göğsünü kabarttı. Okulun hentbol takımının bu başarısı sonrası 25 Mart Pazartesi günü saat 09.00'da okul bahçesinde tören düzenlenecek.   
Afyon’da düzenlenen Okullar Arası Türkiye Hentbol Finallerinde ilimizi temsil eden Körfez Petkim Ortaokulu, Türkiye finalinde Kuzey Kıbrıs Hala Sultan İlahiyat Koleji’ni 21-20 mağlup etti ve Türkiye şampiyonu oldu

Okullar Arası Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi temsil eden Körfez Petkim Ortaokulu, Afyon’daki finalde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden Hala Sultan İlahiyat Koleji’ni 21-20 mağlup ederek Türkiye şampiyonu oldu. Petkim Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Seval Işlakça ve Gençlik Spor Hentbol Antrenörü Yasemin Çiçek’in çalıştırdığı Petkim Ortaokulu, Kocaeli’ye büyük bir gurur yaşattı. 

 

OKULDA TÖREN DÜZENLENECEK 

Petkim Erkekler Hentbol Takımı, Kocaeli’deki ilk tur maçlarında Sakarya ve İstanbul okullarını yendi ve Türkiye yarı finalleri için Sinop’a gitti. Sinop'ta; Bursa ve Zonguldak takımlarını grupta, İstanbullu rakibini ise eleme maçında deviren Petkim Ortaokulu, Türkiye finallerine yükseldi. Afyon’daki finallerde grubunda Kıbrıs, Ankara, Batman arasından ikinci çıkan Körfez temsilcimiz, yarı finalde Elazığ’ı eledi. Ekibimiz finalde de Kıbrıs Hala Sultan İlahiyat Koleji ile karşılaştı. 3 periyot halinde oynanan final müsabakasını 21-20 kazanan Körfez Petkim Ortaokulu, Türkiye şampiyonu oldu. Maçın ardından haklı bir sevinç ve gurur yaşayan Körfez ekibi Kocaeli’nin göğsünü kabarttı. Okulun hentbol takımının bu başarısı sonrası 25 Mart Pazartesi günü saat 09.00'da okul bahçesinde tören düzenlenecek. 

 

Petkim Ortaokulu, hentbolda tarih yazdı!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.