Prestij Cephe Ailesi İftar Yaptı

Darıca 01.05.2022 - 15:30, Güncelleme: 01.05.2022 - 15:30
 

Prestij Cephe Ailesi İftar Yaptı

Prestij Cephe Ailesi İftar Yaptı

Cephe kaplama sektöründe yapmış olduğu ulusal ve uluslararası başarılı işler ile adını sık sık duyuran Prestij Cephe her yıl geleneksel hale getirmiş olduğu; personel ve aileleriyle birlikte iftar yaptı. Darıca Polat Cağ Kebap Salonunda yapılan iftar programına Prestij Cephe Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Gedik, Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Gedik, Prestij Cephe personeli ve aileleri katıldı.  İftar sonrası kısa bir konuşma yapan yönetim kurulu başkanı Özkan Gedik "Biz Prestij Cephe olarak kuruluşumuzdan bugüne kadar her Ramazan'da personelimize ve ailelerine iftar vermekteyiz.Ancak pandemi nedeniyle son iki yıl iftar verememiştik. Bu Ramazan  Pandemi'nin bitecek duruma gelmesi ve yasakların kalkması ile iki yıllık özlemimize son verdik. Bu tür etkinliklerimizi sık sık yapıyoruz, iftar programlarımızı da Allah'ın izniyle her Ramazan yapacağız. Biz Prestij Cephe  olarak tüm çalışanlarımızı bir aile gibi görüyoruz" diyerek konuşmasına son verdi.
Prestij Cephe Ailesi İftar Yaptı

Cephe kaplama sektöründe yapmış olduğu ulusal ve uluslararası başarılı işler ile adını sık sık duyuran Prestij Cephe her yıl geleneksel hale getirmiş olduğu; personel ve aileleriyle birlikte iftar yaptı.

Darıca Polat Cağ Kebap Salonunda yapılan iftar programına Prestij Cephe Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Gedik, Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Gedik, Prestij Cephe personeli ve aileleri katıldı.

 İftar sonrası kısa bir konuşma yapan yönetim kurulu başkanı Özkan Gedik "Biz Prestij Cephe olarak kuruluşumuzdan bugüne kadar her Ramazan'da personelimize ve ailelerine iftar vermekteyiz.Ancak pandemi nedeniyle son iki yıl iftar verememiştik. Bu Ramazan  Pandemi'nin bitecek duruma gelmesi ve yasakların kalkması ile iki yıllık özlemimize son verdik. Bu tür etkinliklerimizi sık sık yapıyoruz, iftar programlarımızı da Allah'ın izniyle her Ramazan yapacağız. Biz Prestij Cephe  olarak tüm çalışanlarımızı bir aile gibi görüyoruz" diyerek konuşmasına son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.