“Rastgele kurusıkı atmayacaksın!”

Spor 13.01.2021 - 11:32, Güncelleme: 13.01.2021 - 11:32
 

“Rastgele kurusıkı atmayacaksın!”

Darıca Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Derya Özmen Akbaba, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, “Sırf şov olsun diye sormadan bilmeden karala bakalım. Öyle rastgele kurusıkı atmayacaksın” dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun çöpten yiyecek toplayan bir kadının fotoğrafını göstererek, “Buyurun bu tabloya bakın değerli arkadaşlar. Bu tablo 21. Yüzyılın tablosudur. Bu tabloyu yaratan en önemli aktör de bu tabloda görünüyor. Erdoğan, bu tabloda görünüyor. Bu kadıncağızın tanzim satış noktasına gidecek parası bile yok. Bu kadıncağızın otobüse binecek parası bile yok. Bu 21. Yüzyılın Türkiye’sidir. Ortaçağın Türkiye’si değil. Siz bana sosyal devletten söz edeceksiniz. Hangi sosyal devlet? Devlet, fakirin fukaranın yanında olacak. Hangi fakirin fukaranın yanında oldu” demişti. HAKKIMI SONUNA KADAR ARAYACAĞIM Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından çöpten yiyecek toplayan kadın kameralar karşısına geçerek ihtiyaç sahibi olmadığını, yemekleri de sokak hayvanları için topladığını dile getirerek, “Yanımızda marketler ve dönerciler var. Bunlar artıklarını atıyor, bende toplayıp hayvanlara veriyorum. Bunu her zaman yapıyorum, yapacağım da. Beni ne kadar rencide ettiler. Farkında değil mi Kılıçdaroğlu? Gelip bana sorsaydı aç mısın diye. Benim maddi durumum gayet iyi. 4 katlı evim var, aylığım var. Allah’ıma çok şükürler olsun benim muhtaçlığım, ihtiyacım yok. Ben çok rencide oldum, sonuna kadar hakkıma arayacağım. Utandım. Ben ihtiyaç sahibi değilim hayvanlara verdim. Ben çocuğumu okula gönderemedim rencide oldum” sözlerini ifade ederek Kılıçdaroğlu’na tazminat davası açacağını söyledi. KURUSIKI ATMAYACAKSIN Darıca Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Derya Özmen Akbaba, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na sert çıkıştı. AK Partili Akbaba, “Sırf şov olsun diye sormadan bilmeden karala bakalım. Belki bu kadının dünyevi hakkını verirsin ama peki bu kadının günlerdir yaşadığı manevi eziyetin hesabını nasıl vereceksin? Öyle rastgele kurusıkı atmayacaksın” dedi.
Darıca Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Derya Özmen Akbaba, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenerek, “Sırf şov olsun diye sormadan bilmeden karala bakalım. Öyle rastgele kurusıkı atmayacaksın” dedi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun çöpten yiyecek toplayan bir kadının fotoğrafını göstererek, “Buyurun bu tabloya bakın değerli arkadaşlar. Bu tablo 21. Yüzyılın tablosudur. Bu tabloyu yaratan en önemli aktör de bu tabloda görünüyor. Erdoğan, bu tabloda görünüyor. Bu kadıncağızın tanzim satış noktasına gidecek parası bile yok. Bu kadıncağızın otobüse binecek parası bile yok. Bu 21. Yüzyılın Türkiye’sidir. Ortaçağın Türkiye’si değil. Siz bana sosyal devletten söz edeceksiniz. Hangi sosyal devlet? Devlet, fakirin fukaranın yanında olacak. Hangi fakirin fukaranın yanında oldu” demişti.

HAKKIMI SONUNA KADAR ARAYACAĞIM

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasının ardından çöpten yiyecek toplayan kadın kameralar karşısına geçerek ihtiyaç sahibi olmadığını, yemekleri de sokak hayvanları için topladığını dile getirerek, “Yanımızda marketler ve dönerciler var. Bunlar artıklarını atıyor, bende toplayıp hayvanlara veriyorum. Bunu her zaman yapıyorum, yapacağım da. Beni ne kadar rencide ettiler. Farkında değil mi Kılıçdaroğlu? Gelip bana sorsaydı aç mısın diye. Benim maddi durumum gayet iyi. 4 katlı evim var, aylığım var. Allah’ıma çok şükürler olsun benim muhtaçlığım, ihtiyacım yok. Ben çok rencide oldum, sonuna kadar hakkıma arayacağım. Utandım. Ben ihtiyaç sahibi değilim hayvanlara verdim. Ben çocuğumu okula gönderemedim rencide oldum” sözlerini ifade ederek Kılıçdaroğlu’na tazminat davası açacağını söyledi.

KURUSIKI ATMAYACAKSIN

Darıca Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Derya Özmen Akbaba, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na sert çıkıştı. AK Partili Akbaba, “Sırf şov olsun diye sormadan bilmeden karala bakalım. Belki bu kadının dünyevi hakkını verirsin ama peki bu kadının günlerdir yaşadığı manevi eziyetin hesabını nasıl vereceksin? Öyle rastgele kurusıkı atmayacaksın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.