Park ınn

Rektör Cantürk, ATİK ile ''MARMARAKAF'' için bir araya geldi

Kocaeli 05.02.2024 - 15:45, Güncelleme: 05.02.2024 - 15:45
 

Rektör Cantürk, ATİK ile ''MARMARAKAF'' için bir araya geldi

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, ATİK üyeleri ile bir araya gelerek Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek ‘’MARMARAKAF’’ kapsamında koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, ATİK üyeleri ile bir araya gelerek, Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde 26-27 Şubat tarihlerinde düzenlenecek ve Türkiye’nin en büyük kariyer fuarı olma özelliği taşıyacak olan ‘’MARMARAKAF’’ kapsamında koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen programa; KOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün yanı sıra KOÜ Rektör Danışmanı Prof. Dr. Levent Atalı, KOÜ Daire Başkanları ve ATİK üyeleri katılım sağladı. Araştırma Üniversitesi olma yolunda gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi gereken konular ile ''MARMARAKAF'',  kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren KOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, dernek üyelerini Marmara Kariyer Fuarı’na davet etti. Program iyi niyet dilekleri ile sona erdi.
Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, ATİK üyeleri ile bir araya gelerek Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek ‘’MARMARAKAF’’ kapsamında koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, ATİK üyeleri ile bir araya gelerek, Kocaeli Üniversitesi ev sahipliğinde 26-27 Şubat tarihlerinde düzenlenecek ve Türkiye’nin en büyük kariyer fuarı olma özelliği taşıyacak olan ‘’MARMARAKAF’’ kapsamında koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen programa; KOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün yanı sıra KOÜ Rektör Danışmanı Prof. Dr. Levent Atalı, KOÜ Daire Başkanları ve ATİK üyeleri katılım sağladı.

Araştırma Üniversitesi olma yolunda gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi gereken konular ile ''MARMARAKAF'',  kapsamında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren KOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, dernek üyelerini Marmara Kariyer Fuarı’na davet etti.

Program iyi niyet dilekleri ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.