Saadet Gebze, 5 mahalle için toplandı

Siyaset 22.09.2021 - 16:46, Güncelleme: 22.09.2021 - 16:46
 

Saadet Gebze, 5 mahalle için toplandı

Saadet Gebze, 5 mahalle için toplandı

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, Beylikbağı Bölge Divan Toplantısında; Gebze’nin 5 mahallesindeki sorunları konuştu. Yetkililere seslenen Saadet Partililer, sorunların çözümü için çağrılarının takipçisi olacaklarını söyledi. Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, Beylikbağı Bölge Divan Toplantısı, Mimarsinan, Ulus, Beylikbağı, Hürriyet ve Yavuz Selim mahalle temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Mimarsinan Teşkilat Lokalinde gerçekleştirilen toplantıda; 5 mahallenin tüm sorunları konuşuldu. İmardan alt ve üst yapıya, doğalgazdan internete, elektrikten eksik hizmete kadar tüm sorunlar masaya yatırıldı. 5 MAHALLENİN ONLARCA SORUNU VAR! Mahallelerde yaşanan sorunların çözümü için yetkililere çağrıda bulunan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı yöneticileri çağrılarının da takipçisi olacaklarını söyledi. Yapılan toplantının ardından açıklama yapan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Beylikbağı Bölge Divan Toplantısı Mimarsinan, Ulus, Beylikbağı, Hürriyet ve Yavuz Selim mahallerimizin katılımı ile Mimarsinan Teşkilat Lokalinde gerçekleştirildi. Mahallerimizin sorunlarına dikkat çekilen toplantıda, Hürriyet ve Yavuz Selimde imar sorununun 20 yılı aşkındır devam etmesi, her olası yağışta rögarların tıkanması, caddelerin, sokakların adeta gölete dönüşmesi, sürekli elektrik kesintilerinin olması, Ulus semt polikliniğinin tam teşekküllü hizmete girmemesi, doğalgazın ve internetin olmadığı hanelerin olması, sosyal donatı alanlarının yetersizliği gibi birçok sorunlara değinildi. Sorunların çözümü için buradan idarecilere çağrı yapan teşkilat mensuplarımız, bu çağrının takipçisi olacaklarını ifade ettiler” dedi.
Saadet Gebze, 5 mahalle için toplandı

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, Beylikbağı Bölge Divan Toplantısında; Gebze’nin 5 mahallesindeki sorunları konuştu. Yetkililere seslenen Saadet Partililer, sorunların çözümü için çağrılarının takipçisi olacaklarını söyledi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı, Beylikbağı Bölge Divan Toplantısı, Mimarsinan, Ulus, Beylikbağı, Hürriyet ve Yavuz Selim mahalle temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Mimarsinan Teşkilat Lokalinde gerçekleştirilen toplantıda; 5 mahallenin tüm sorunları konuşuldu. İmardan alt ve üst yapıya, doğalgazdan internete, elektrikten eksik hizmete kadar tüm sorunlar masaya yatırıldı.

5 MAHALLENİN ONLARCA SORUNU VAR!

Mahallelerde yaşanan sorunların çözümü için yetkililere çağrıda bulunan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanlığı yöneticileri çağrılarının da takipçisi olacaklarını söyledi. Yapılan toplantının ardından açıklama yapan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel, “Beylikbağı Bölge Divan Toplantısı Mimarsinan, Ulus, Beylikbağı, Hürriyet ve Yavuz Selim mahallerimizin katılımı ile Mimarsinan Teşkilat Lokalinde gerçekleştirildi. Mahallerimizin sorunlarına dikkat çekilen toplantıda, Hürriyet ve Yavuz Selimde imar sorununun 20 yılı aşkındır devam etmesi, her olası yağışta rögarların tıkanması, caddelerin, sokakların adeta gölete dönüşmesi, sürekli elektrik kesintilerinin olması, Ulus semt polikliniğinin tam teşekküllü hizmete girmemesi, doğalgazın ve internetin olmadığı hanelerin olması, sosyal donatı alanlarının yetersizliği gibi birçok sorunlara değinildi. Sorunların çözümü için buradan idarecilere çağrı yapan teşkilat mensuplarımız, bu çağrının takipçisi olacaklarını ifade ettiler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.