Saadet Partililer Samsun ve Tokatlılarla buluştu

Gebze 24.03.2024 - 14:28, Güncelleme: 24.03.2024 - 14:28
 

Saadet Partililer Samsun ve Tokatlılarla buluştu

Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı Nurettin Çelik ve Gebze Belediye başkan adayı Mustafa Türel, merkezi Gebze’de bulunan Marmara Tokatlılar Derneği ve Gebze Samsunlular Derneğini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Erkan Vural ve meclis üyesi adaylarının da katıldığı toplantılara vatandaşlar ve dernek üyeleri de büyük ilgi gösterdi. Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı Nurettin Çelik, kendisinin de her iki derneğe komşu olduğunu ifade ederek, birçok üye ile yakından tanıştığını söyledi. Kocaeli’de Milli Görüş belediyeciliğinin zamanının geldiğini söyleyen Çelik, tüm üyelerden ve vatandaşlardan 31 Mart seçimleri için destek istedi ve “Kocaeli’nin sorunlarını Milli Görüş belediyesi ile biz çözeriz” dedi.   Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel de gerek Samsunlular derneğinde gerekse Tokatlılar Derneğinde beklediklerinin de üzerinde bir kalabalıkla karşılandıklarını ifade ederek her iki dernek yönetimine de teşekkür etti. Samsunlular’ın ve Tokatlıların Gebze’de azımsanmayacak bir kitleye sahip olduğunu ifade eden Türel; “Göreve geldiğimiz takdirde özellikle il dernekleri ile çok farklı kültürel çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Tüm dernekleri paydaş olarak yanımıza alacak ve Gebze’de Anadolu kültürünü yeniden yaşatacağız” diye konuştu. Dernek yöneticileri de Saadet Partilileri misafir etmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek, teşekkür ettiler ve başarı dileklerini ilettiler.
Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı Nurettin Çelik ve Gebze Belediye başkan adayı Mustafa Türel, merkezi Gebze’de bulunan Marmara Tokatlılar Derneği ve Gebze Samsunlular Derneğini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Erkan Vural ve meclis üyesi adaylarının da katıldığı toplantılara vatandaşlar ve dernek üyeleri de büyük ilgi gösterdi. Saadet Partisi Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı Nurettin Çelik, kendisinin de her iki derneğe komşu olduğunu ifade ederek, birçok üye ile yakından tanıştığını söyledi. Kocaeli’de Milli Görüş belediyeciliğinin zamanının geldiğini söyleyen Çelik, tüm üyelerden ve vatandaşlardan 31 Mart seçimleri için destek istedi ve “Kocaeli’nin sorunlarını Milli Görüş belediyesi ile biz çözeriz” dedi.  

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel de gerek Samsunlular derneğinde gerekse Tokatlılar Derneğinde beklediklerinin de üzerinde bir kalabalıkla karşılandıklarını ifade ederek her iki dernek yönetimine de teşekkür etti. Samsunlular’ın ve Tokatlıların Gebze’de azımsanmayacak bir kitleye sahip olduğunu ifade eden Türel; “Göreve geldiğimiz takdirde özellikle il dernekleri ile çok farklı kültürel çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Tüm dernekleri paydaş olarak yanımıza alacak ve Gebze’de Anadolu kültürünü yeniden yaşatacağız” diye konuştu. Dernek yöneticileri de Saadet Partilileri misafir etmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek, teşekkür ettiler ve başarı dileklerini ilettiler.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.