Park ınn

Şampiyonun şakası yok

Gebze 30.09.2023 - 15:25, Güncelleme: 30.09.2023 - 15:25
 

Şampiyonun şakası yok

Gebze Gazeteciler Derneği’ni farklı yendikten sonra, ikinci maçında Dilovası Belediyespor’u da yine farklı sonuçla geçen Gebze Belediyesi, gruptan çıkmayı garantileyen ilk ekip oldu.

Gebze Gazeteciler Derneği’ni farklı yendikten sonra, ikinci maçında Dilovası Belediyespor’u da yine farklı sonuçla geçen Gebze Belediyesi, gruptan çıkmayı garantileyen ilk ekip oldu. Geçen yılın şampiyonu Gebze Belediyesi bu yıl daha güçlü bir ekiple mücadele ederken, bu yılın da en önemli finalist adaylarından birisi olduğunu gösterdi. Dilovası Belediyespor, sportmenliği ile dikkat çekerken, şampiyon ekibe saygı duyan bir oyun tercih etti. Kadrosunda genç yetenekleri de bulunduran Dilovası Belediyespor ilk maçta ki farklı yenilgiye rağmen turnuvada başarı sağlayacak ekipler arasında gösterildi. 12-4 Gebze Belediyesi üstünlüğü ile sonuçlanan iki kardeş takımın mücadelesini Gebze Belediyesi Basın Müdürü Mecit Keskinoğlu ile Spor Müdürü Burhanettin Demirci birlikte takip etti.
Gebze Gazeteciler Derneği’ni farklı yendikten sonra, ikinci maçında Dilovası Belediyespor’u da yine farklı sonuçla geçen Gebze Belediyesi, gruptan çıkmayı garantileyen ilk ekip oldu.

Gebze Gazeteciler Derneği’ni farklı yendikten sonra, ikinci maçında Dilovası Belediyespor’u da yine farklı sonuçla geçen Gebze Belediyesi, gruptan çıkmayı garantileyen ilk ekip oldu. Geçen yılın şampiyonu Gebze Belediyesi bu yıl daha güçlü bir ekiple mücadele ederken, bu yılın da en önemli finalist adaylarından birisi olduğunu gösterdi.
Dilovası Belediyespor, sportmenliği ile dikkat çekerken, şampiyon ekibe saygı duyan bir oyun tercih etti. Kadrosunda genç yetenekleri de bulunduran Dilovası Belediyespor ilk maçta ki farklı yenilgiye rağmen turnuvada başarı sağlayacak ekipler arasında gösterildi. 12-4 Gebze Belediyesi üstünlüğü ile sonuçlanan iki kardeş takımın mücadelesini Gebze Belediyesi Basın Müdürü Mecit Keskinoğlu ile Spor Müdürü Burhanettin Demirci birlikte takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.