Park ınn

Sanat Akademisi kursiyerlerinin sergilediği ‘Uyumsuz’ oyunu büyük beğeni topladı

Gündem 07.06.2024 - 15:40, Güncelleme: 07.06.2024 - 15:40
 

Sanat Akademisi kursiyerlerinin sergilediği ‘Uyumsuz’ oyunu büyük beğeni topladı

İzmit Belediyesi Sanat Akademisi Tiyatro Bölümü kursiyerleri, tiyatro festivali kapsamında hazırladıkları ‘Uyumsuz’ oyununu sanatseverlerle buluşturdu

Sanat ve sanatçı dostu İzmit Belediyesi, tiyatro festivali kapsamında kapılarını sanatseverlere açmaya devam ediyor. İzmit Belediyesi Sanat Akademisi Tiyatro Bölümü 2023-2024 eğitim döneminde eğitim alan kursiyerler hazırladıkları oyunları sanatseverler ile buluşturmaya devam ediyor.    AYAKTA ALKIŞLANDI Sanat Akademisi Tiyatro bölümü yıl boyunca aldıkları sanat eğitimlerini sahneye taşıyan kursiyerleri ortaya koyduğu performans sanatseverler tarafından ayakta alkışlandı. Aynı zamanda İzmit Belediyesi Tiyatrosu’nda bir ilke imza atıldı. Tiyatro sınıfı sene sonu gösterisi olan Jean Tardıeu’nun "Uyumsuz" adlı eserinde çocuk oyuncu da rol aldı. Aynı oyunda rol alan anne ve kız tiyatro salonunda duygusal anlar yaşattı.   ŞÖLEN HAFTA SONUNDA DA DEVAM EDECEK Etkinlikler kapsamında ‘Akademi Oyuncuları’, ‘Çocuk Tiyatrosu’ ve ‘Yetişkin Sınıfları’ olmak üzere toplamda 120 katılımcı yer alıyor. Oyunlar, alanında uzman eğitmen kadrosu önderliğinde, farklı dönem ve tiyatro türlerine ait usta yazarların eserlerinden oluşan bir seçkiyle sahneleniyor. İzmit Belediyesi Sanat Akademisi’nin sanatseverler için sunduğu şölen hafta sonunda Soytarı Kral ve Bahar Noktası adlı oyunlarla devam edecek.
İzmit Belediyesi Sanat Akademisi Tiyatro Bölümü kursiyerleri, tiyatro festivali kapsamında hazırladıkları ‘Uyumsuz’ oyununu sanatseverlerle buluşturdu
Sanat ve sanatçı dostu İzmit Belediyesi, tiyatro festivali kapsamında kapılarını sanatseverlere açmaya devam ediyor. İzmit Belediyesi Sanat Akademisi Tiyatro Bölümü 2023-2024 eğitim döneminde eğitim alan kursiyerler hazırladıkları oyunları sanatseverler ile buluşturmaya devam ediyor. 
 
AYAKTA ALKIŞLANDI
Sanat Akademisi Tiyatro bölümü yıl boyunca aldıkları sanat eğitimlerini sahneye taşıyan kursiyerleri ortaya koyduğu performans sanatseverler tarafından ayakta alkışlandı. Aynı zamanda İzmit Belediyesi Tiyatrosu’nda bir ilke imza atıldı. Tiyatro sınıfı sene sonu gösterisi olan Jean Tardıeu’nun "Uyumsuz" adlı eserinde çocuk oyuncu da rol aldı. Aynı oyunda rol alan anne ve kız tiyatro salonunda duygusal anlar yaşattı.
 
ŞÖLEN HAFTA SONUNDA DA DEVAM EDECEK
Etkinlikler kapsamında ‘Akademi Oyuncuları’, ‘Çocuk Tiyatrosu’ ve ‘Yetişkin Sınıfları’ olmak üzere toplamda 120 katılımcı yer alıyor. Oyunlar, alanında uzman eğitmen kadrosu önderliğinde, farklı dönem ve tiyatro türlerine ait usta yazarların eserlerinden oluşan bir seçkiyle sahneleniyor. İzmit Belediyesi Sanat Akademisi’nin sanatseverler için sunduğu şölen hafta sonunda Soytarı Kral ve Bahar Noktası adlı oyunlarla devam edecek.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.