Park ınn

“Seçilirsek Sağlam ile görüşeceğiz”

Spor 27.05.2024 - 14:06, Güncelleme: 27.05.2024 - 14:06
 

“Seçilirsek Sağlam ile görüşeceğiz”

Kocaelispor’da 9 Haziran’da yapılacak kongre öncesinde muhalif liste sayısı artarken, Ulaş Yıldız açıklamada bulunarak “Eğer biz aday olur ve seçimi kazanırsak, öncelikle Ertuğrul Sağlam ile görüşeceğiz” dedi

ADAYLIĞINI AÇIKLAMADI AMA, “VARIZ” DİYOR Kocaelispor’da Ulaş Yıldız ismi ciddi biçimde ön plan çıkıyor. Çalışmalarını sürdüren, ancak resim adaylığını açıklamayan Yıldız, bu hafta içinde kesin adaylığını açıklamaya karar verdi. Yıldız, ayrı bir listeyle seçime katılmayı planladığını belirterek “İlk olarak Ertuğrul Sağlam ile görüşeceğiz. Biz aday olur ve seçimi kazanırsak, Ertuğrul Sağlam’la masaya oturacağız. Başka teknik adamlarla da görüşüyoruz” dedi. Geçen yılki kongrede Engin Koyun’un bizzat davet etmesi ve “Hikmet hoca ile yola çıkıyoruz” demesine rağmen 24 saat sonra Ertuğrul Sağlam’la anlaşma yapması, tepki çekmişti. Bu arada Abdülkadir Yılmaz ve mevcut yönetimden Veli Başkurt’un da adı geçiyor.  
Kocaelispor’da 9 Haziran’da yapılacak kongre öncesinde muhalif liste sayısı artarken, Ulaş Yıldız açıklamada bulunarak “Eğer biz aday olur ve seçimi kazanırsak, öncelikle Ertuğrul Sağlam ile görüşeceğiz” dedi

ADAYLIĞINI AÇIKLAMADI AMA, “VARIZ” DİYOR

Kocaelispor’da Ulaş Yıldız ismi ciddi biçimde ön plan çıkıyor. Çalışmalarını sürdüren, ancak resim adaylığını açıklamayan Yıldız, bu hafta içinde kesin adaylığını açıklamaya karar verdi. Yıldız, ayrı bir listeyle seçime katılmayı planladığını belirterek “İlk olarak Ertuğrul Sağlam ile görüşeceğiz. Biz aday olur ve seçimi kazanırsak, Ertuğrul Sağlam’la masaya oturacağız. Başka teknik adamlarla da görüşüyoruz” dedi. Geçen yılki kongrede Engin Koyun’un bizzat davet etmesi ve “Hikmet hoca ile yola çıkıyoruz” demesine rağmen 24 saat sonra Ertuğrul Sağlam’la anlaşma yapması, tepki çekmişti. Bu arada Abdülkadir Yılmaz ve mevcut yönetimden Veli Başkurt’un da adı geçiyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.