Park ınn

Şenay Duran Okulları'ndan Görkemli Yıl Sonu Kutlaması

Darıca 07.06.2024 - 22:04, Güncelleme: 07.06.2024 - 22:53
 

Şenay Duran Okulları'ndan Görkemli Yıl Sonu Kutlaması

Şenay Duran Okulları, 2023/2024 eğitim öğretim dönemi yıl sonu programını görkemli bir törenle kutlayacak. Tüm öğrenci, veli ve misafirlerin davet edildiği bu özel etkinlik, 10 Haziran 2024 Pazartesi günü saat 18.30-21.30 arasında Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada, yıl boyunca öğrencilerin sergilediği başarılı performansların ve çeşitli yetenek gösterilerinin bu programda sunulacağı belirtildi. Tören kapsamında öğrencilerin başarılarının ödüllendirileceği ve çeşitli sunumların yapılacağı ifade edildi. Şenay Duran Okulları Kurucu Müdürü Şenay Duran, yaptığı açıklamada, "Bu yılki eğitim öğretim döneminin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Öğrencilerimizin yıl boyunca gösterdiği çaba ve başarıları bu özel programda hep birlikte kutlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Tüm velilerimizi ve değerli misafirlerimizi bu anlamlı günümüzde aramızda görmekten onur duyarız," dedi. Veliler ve davetliler, çocuklarının yıl boyunca öğrendiklerini ve gelişimlerini gözlemleyebilme fırsatı bulacakları bu etkinliğe büyük ilgi gösteriyor. Tüm hazırlıkların tamamlandığı etkinlikte, öğrencilerin performanslarını sergileyeceği ve ödüllerin sahiplerini bulacağı bu özel gün için geri sayım başladı. Şenay Duran Okulları, bu yılki törenin unutulmaz anılara ev sahipliği yapmasını bekliyor. ÖZEL HABER: ÜMİT YILDIRIM 
Şenay Duran Okulları, 2023/2024 eğitim öğretim dönemi yıl sonu programını görkemli bir törenle kutlayacak. Tüm öğrenci, veli ve misafirlerin davet edildiği bu özel etkinlik, 10 Haziran 2024 Pazartesi günü saat 18.30-21.30 arasında Adnan Menderes Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.

Okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada, yıl boyunca öğrencilerin sergilediği başarılı performansların ve çeşitli yetenek gösterilerinin bu programda sunulacağı belirtildi. Tören kapsamında öğrencilerin başarılarının ödüllendirileceği ve çeşitli sunumların yapılacağı ifade edildi.

Şenay Duran Okulları Kurucu Müdürü Şenay Duran, yaptığı açıklamada, "Bu yılki eğitim öğretim döneminin sonuna gelmiş bulunmaktayız. Öğrencilerimizin yıl boyunca gösterdiği çaba ve başarıları bu özel programda hep birlikte kutlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Tüm velilerimizi ve değerli misafirlerimizi bu anlamlı günümüzde aramızda görmekten onur duyarız," dedi.

Veliler ve davetliler, çocuklarının yıl boyunca öğrendiklerini ve gelişimlerini gözlemleyebilme fırsatı bulacakları bu etkinliğe büyük ilgi gösteriyor.

Tüm hazırlıkların tamamlandığı etkinlikte, öğrencilerin performanslarını sergileyeceği ve ödüllerin sahiplerini bulacağı bu özel gün için geri sayım başladı. Şenay Duran Okulları, bu yılki törenin unutulmaz anılara ev sahipliği yapmasını bekliyor.

ÖZEL HABER: ÜMİT YILDIRIM 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.