Park ınn

Seri sürsün

Spor 24.09.2023 - 15:04, Güncelleme: 24.09.2023 - 15:06
 

Seri sürsün

Kocaelispor, bugün deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor maçını kazanarak galibiyet serisini 4 maça çıkarmayı amaçlıyor. Karşılaşma TRTSPOR ve beIN SPORTS tarafından saat 19.00’da canlı yayınlanacak

BUGÜN SAAT 19:00' DA OYNANACAK Trendyol 1. Lig’de ilimizi temsil eden Kocaelispor, 6. hafta karşılaşmasında pazar günü deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak. Hafta boyunca bu maçın hazırlıklarını sürdüren ve son üç maçını kazanan yeşil-siyahlı ekip rakibini yenerek galibiyet serisini 4 maça çıkarmayı amaçlıyor. Saat 19.00’da başlayacak olan müsabakayı TRTSPOR ve beIN SPORTS canlı verecek. Maç öncesi temsilcimiz 9 puanla 7.sırada, ev sahibi ekip ise 8 puanla 9.sırada bulunuyor.   FOFANA CEZALI Kocaelispor’da kırmızı kart cezalısı İbrahima Fofana haricinde eksik futbolcu bulunmuyor. Teknik Adam Ertuğrul Sağlam’ın ilk 11’de sadece Cem Ekinci- Giorgi Beridze değişikliği yapması bekleniyor. Temsilcimiz sahaya Harun Tekin, Oğuz Ceylan Onur Atasever, Yusuf Abdioğlu, Burak Öksüz, Yusuf Emre Gültekin , Yusuf Cihat Çelik, Daniel Candeias,  Giorgi Beridze, Reis Amaral ve Douglas Tanque tertibi ile çıkması bekleniyor.
Kocaelispor, bugün deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor maçını kazanarak galibiyet serisini 4 maça çıkarmayı amaçlıyor. Karşılaşma TRTSPOR ve beIN SPORTS tarafından saat 19.00’da canlı yayınlanacak

BUGÜN SAAT 19:00' DA OYNANACAK

Trendyol 1. Lig’de ilimizi temsil eden Kocaelispor, 6. hafta karşılaşmasında pazar günü deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacak. Hafta boyunca bu maçın hazırlıklarını sürdüren ve son üç maçını kazanan yeşil-siyahlı ekip rakibini yenerek galibiyet serisini 4 maça çıkarmayı amaçlıyor. Saat 19.00’da başlayacak olan müsabakayı TRTSPOR ve beIN SPORTS canlı verecek. Maç öncesi temsilcimiz 9 puanla 7.sırada, ev sahibi ekip ise 8 puanla 9.sırada bulunuyor.

 

FOFANA CEZALI

Kocaelispor’da kırmızı kart cezalısı İbrahima Fofana haricinde eksik futbolcu bulunmuyor. Teknik Adam Ertuğrul Sağlam’ın ilk 11’de sadece Cem Ekinci- Giorgi Beridze değişikliği yapması bekleniyor. Temsilcimiz sahaya Harun Tekin, Oğuz Ceylan Onur Atasever, Yusuf Abdioğlu, Burak Öksüz, Yusuf Emre Gültekin , Yusuf Cihat Çelik, Daniel Candeias,  Giorgi Beridze, Reis Amaral ve Douglas Tanque tertibi ile çıkması bekleniyor.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.