Park ınn

Süresi bitecek! Gebzeli firma alacaklılarını çağırıyor

Gebze 05.06.2024 - 16:15, Güncelleme: 05.06.2024 - 16:15
 

Süresi bitecek! Gebzeli firma alacaklılarını çağırıyor

Gebze'de faaliyet gösteren Halit Ok- OK Madencilik, alacaklılarını çağırıyor

Gebze Plastikçiler OSB’de faaliyet gösteren Halit Ok- OK Madencilik konkordato ilan etmişti. Firmanın konkordato süresinin dolmasının ardından 27 Mart'ta yapılan yeni duruşma ile konkordato sürecinin devamına karar verilmiş ve süreç 3 ay daha uzatılmıştı.   27 HAZİRAN’DA BİTİYOR Firmanın uzatılan konkordato süreci 27 Haziran’da bitecek. 27 Haziran'da sona erecek konkordato süreci öncesinde ise firmadan alacaklılarına çağrı yapıldı. Yapılan çağrıya göre, Gebzeli firmanın alacaklılar toplantısı 14 Haziran saat 10:00 ile 12:00 arasında yapılacak ve firmanın konkordato teklifi yeniden müzakere edilecek.
Gebze'de faaliyet gösteren Halit Ok- OK Madencilik, alacaklılarını çağırıyor

Gebze Plastikçiler OSB’de faaliyet gösteren Halit Ok- OK Madencilik konkordato ilan etmişti. Firmanın konkordato süresinin dolmasının ardından 27 Mart'ta yapılan yeni duruşma ile konkordato sürecinin devamına karar verilmiş ve süreç 3 ay daha uzatılmıştı.

 

27 HAZİRAN’DA BİTİYOR

Firmanın uzatılan konkordato süreci 27 Haziran’da bitecek. 27 Haziran'da sona erecek konkordato süreci öncesinde ise firmadan alacaklılarına çağrı yapıldı. Yapılan çağrıya göre, Gebzeli firmanın alacaklılar toplantısı 14 Haziran saat 10:00 ile 12:00 arasında yapılacak ve firmanın konkordato teklifi yeniden müzakere edilecek.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.