Park ınn

Suriyeli vatandaş, Kocaeli Valiliği'ni şikayet etti!

Gündem 16.05.2024 - 16:17, Güncelleme: 16.05.2024 - 16:17
 

Suriyeli vatandaş, Kocaeli Valiliği'ni şikayet etti!

İstisnai Türk vatandaşlığı iptal edilen Suriye uyruklu bir vatandaşın Kocaeli Valiliğini şikayet edişi, şikayet platformunda gündem oldu

Markalardan, iş yerlerine ve kurumlara kadar her konuda şikayetlerin yazılabildiği Türkiye’nin en büyük şikayet platformlarından biri olan şikayetvar.com’a ilgi her geçen gün artıyor. Aylık ortalama 28 milyon kişinin ziyaret ettiği sitede kimi zaman ilginç şikayetler gündem oluyor. Suriye uyruklu bir vatandaşın Kocaeli Valiliğini şikayet etmesi platformda gündem olurken sosyal medyada da tartışma konusu oldu. “SANKİ SUÇ İŞLEMİŞİM GİBİ” İstisnai Türk vatandaşlığının sebepsiz yere iptal edildiğini ifade eden Suriye uyruklu Amani isimli vatandaş, valiliğin kendisine ‘Bize hesap soramazsın’ yanıtını verdiğini iddia etti. Söz konusu şikayette, “Suriye uyruklu birisi olarak istisnai Türk vatandaşlığına sahiptim. Türkiye'de hiçbir sorun yaşamamışken, vatandaşlığımın iptal edildiğini öğrendim. Bana haber verilmeden ve nedeni açıklanmadan gerçekleşen bu iptal kararı nedeniyle Kocaeli İzmit Valiliği'ne başvuruda bulundum. Ancak sanki suç işlemişim gibi 'Bize hesap soramazsın' yanıtıyla karşılaştım. Bu konuda yardım talep ediyorum” ifadeleri yer aldı.
İstisnai Türk vatandaşlığı iptal edilen Suriye uyruklu bir vatandaşın Kocaeli Valiliğini şikayet edişi, şikayet platformunda gündem oldu

Markalardan, iş yerlerine ve kurumlara kadar her konuda şikayetlerin yazılabildiği Türkiye’nin en büyük şikayet platformlarından biri olan şikayetvar.com’a ilgi her geçen gün artıyor. Aylık ortalama 28 milyon kişinin ziyaret ettiği sitede kimi zaman ilginç şikayetler gündem oluyor. Suriye uyruklu bir vatandaşın Kocaeli Valiliğini şikayet etmesi platformda gündem olurken sosyal medyada da tartışma konusu oldu.

“SANKİ SUÇ İŞLEMİŞİM GİBİ”
İstisnai Türk vatandaşlığının sebepsiz yere iptal edildiğini ifade eden Suriye uyruklu Amani isimli vatandaş, valiliğin kendisine ‘Bize hesap soramazsın’ yanıtını verdiğini iddia etti. Söz konusu şikayette, “Suriye uyruklu birisi olarak istisnai Türk vatandaşlığına sahiptim. Türkiye'de hiçbir sorun yaşamamışken, vatandaşlığımın iptal edildiğini öğrendim. Bana haber verilmeden ve nedeni açıklanmadan gerçekleşen bu iptal kararı nedeniyle Kocaeli İzmit Valiliği'ne başvuruda bulundum. Ancak sanki suç işlemişim gibi 'Bize hesap soramazsın' yanıtıyla karşılaştım. Bu konuda yardım talep ediyorum” ifadeleri yer aldı.

Suriyeli vatandaş, Kocaeli Valiliği'ni şikayet etti!

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.