Türel gençlerden büyük ilgi görüyor

Gebze 22.03.2024 - 16:03, Güncelleme: 22.03.2024 - 16:03
 

Türel gençlerden büyük ilgi görüyor

Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, Gebze’nin en kalabalık mahallelerinden Osmanyılmaz mahallesi sakinlerini dinledi. Mustafa Türel’e özellikle genç seçmenlerin büyük ilgi gösterdiği gözlendi.

Burada bulunan Kırım Türkleri Derneğini ziyaret eden Türel, Gebze’de yaşayan Kırım Türklerinin önemli bir yeri olduğunu söyledi. Kırım Türklerinin kendi kültürlerini Gebze’de yaşatmalarının önemine de dikkat çeken Türel, dernek yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi. Dernek yöneticileri de Türel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendisine başarılar dilediler. Ardından bölgedeki kahvehane, kafe ve çay ocaklarını ziyaret eden Saadet Partisi Gebze Belediye başkan adayı Mustafa Türel’in özellikle gençlerle samimi diyaloglar kurduğu gözlendi. Oyun oynayan gençlerin yanına oturup çaylarını içen ve onlarla Gebze üzerine sohbet eden Türel; “Özellikle gençlerin sorgulayarak oy vermesi ve adayların durumunu incelemesi beni mutlu ediyor. Genç aday olduğumuz için sağolsunlar bize gereken ilgiyi ve desteği veriyorlar. Bu bölge ayrıca sosyal demokrat insanların da fazla yaşadığı bir bölge ama CHP’nin belediye başkan adayı olmadığı için büyük çoğunluğun bize meyil ettiğini görüyoruz. Kalan kısa sürede çok daha fazla insana ulaşarak inşallah 31 Mart’ın galibi Gebze’de Milli Görüş olacaktır” diye konuştu.  Mustafa Türel ziyaret sırasında AK Prti’nin Gebze’deki kurucularından Mikdat Aydın ve Muhammed Coşkun ile de karşılaşınca samimi bir ortamda sohbet etti.
Saadet Partisi Gebze Belediye Başkan adayı Mustafa Türel, Gebze’nin en kalabalık mahallelerinden Osmanyılmaz mahallesi sakinlerini dinledi. Mustafa Türel’e özellikle genç seçmenlerin büyük ilgi gösterdiği gözlendi.

Burada bulunan Kırım Türkleri Derneğini ziyaret eden Türel, Gebze’de yaşayan Kırım Türklerinin önemli bir yeri olduğunu söyledi. Kırım Türklerinin kendi kültürlerini Gebze’de yaşatmalarının önemine de dikkat çeken Türel, dernek yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi. Dernek yöneticileri de Türel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendisine başarılar dilediler.

Ardından bölgedeki kahvehane, kafe ve çay ocaklarını ziyaret eden Saadet Partisi Gebze Belediye başkan adayı Mustafa Türel’in özellikle gençlerle samimi diyaloglar kurduğu gözlendi. Oyun oynayan gençlerin yanına oturup çaylarını içen ve onlarla Gebze üzerine sohbet eden Türel; “Özellikle gençlerin sorgulayarak oy vermesi ve adayların durumunu incelemesi beni mutlu ediyor. Genç aday olduğumuz için sağolsunlar bize gereken ilgiyi ve desteği veriyorlar. Bu bölge ayrıca sosyal demokrat insanların da fazla yaşadığı bir bölge ama CHP’nin belediye başkan adayı olmadığı için büyük çoğunluğun bize meyil ettiğini görüyoruz. Kalan kısa sürede çok daha fazla insana ulaşarak inşallah 31 Mart’ın galibi Gebze’de Milli Görüş olacaktır” diye konuştu.  Mustafa Türel ziyaret sırasında AK Prti’nin Gebze’deki kurucularından Mikdat Aydın ve Muhammed Coşkun ile de karşılaşınca samimi bir ortamda sohbet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.