Park ınn

Türkiye’nin en değerli markaları açıklandı

Gündem 06.06.2024 - 15:53, Güncelleme: 06.06.2024 - 15:53
 

Türkiye’nin en değerli markaları açıklandı

Brand Finance, ‘Türkiye’nin En Değerli Markaları’ çalışmasını yayınladı.

1 milyar 985 milyon dolarlık marka değeriyle THY, yine Türkiye’nin en değerli markası oldu. THY, 7 yıldır zirvedeki yerini korurken, ikinci sırada 1 milyar 265 milyon dolarla Arçelik, üçüncü sırada 917 milyon dolarla Vestel yer aldı. Togg ise listeye 20’inci sıradan giriş yaptı. ‘Tüm sektörlere katkımız artacak’ Kazanılan derece ile ilgili değerlendirmede bulunan THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, bu payenin Türk Hava Yolları ailesini daha büyük başarılar için motive ettiğini vurgularken, “Türkiye’mize, ekonomimize, istihdamımıza ve paydaşı olduğumuz tüm sektörlere katkımızı artırarak sürdüreceğiz” dedi.  
Brand Finance, ‘Türkiye’nin En Değerli Markaları’ çalışmasını yayınladı.

1 milyar 985 milyon dolarlık marka değeriyle THY, yine Türkiye’nin en değerli markası oldu. THY, 7 yıldır zirvedeki yerini korurken, ikinci sırada 1 milyar 265 milyon dolarla Arçelik, üçüncü sırada 917 milyon dolarla Vestel yer aldı. Togg ise listeye 20’inci sıradan giriş yaptı.

‘Tüm sektörlere katkımız artacak’

Kazanılan derece ile ilgili değerlendirmede bulunan THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, bu payenin Türk Hava Yolları ailesini daha büyük başarılar için motive ettiğini vurgularken, “Türkiye’mize, ekonomimize, istihdamımıza ve paydaşı olduğumuz tüm sektörlere katkımızı artırarak sürdüreceğiz” dedi.

 

Türkiye’nin en değerli markaları açıklandı

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.