Park ınn

TÜSEB'e proje yapan Kocaeli Üniversitesi akademisyenleri Rektör Cantürk'ü ziyaret etti.

Kocaeli 15.03.2024 - 15:47, Güncelleme: 20.03.2024 - 15:34
 

TÜSEB'e proje yapan Kocaeli Üniversitesi akademisyenleri Rektör Cantürk'ü ziyaret etti.

TÜSEB tarafından 'Sağlıkta Akıllı Takip ve Tedavi Sistemleri' öncelikli AR-GE çağrısı kapsamında destek almaya hak kazanan projelerin yürütücüleri, KOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ü ziyaret etti

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) tarafından 'Sağlıkta Akıllı Takip ve Tedavi Sistemleri' öncelikli AR-GE çağrısı kapsamında destek almaya hak kazanan projelerin yürütücüleri, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ü ziyaret etti. Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. Adnan Kavak ve Biyomedikal Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Mutlu’nun yürütücü olduğu projeler Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) tarafından destek almaya hak kazandı. Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ü bu kapsamda ziyaret eden akademisyenler, projeleri hakkında bilgiler verdi. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt ile AR-GE Koordinatörü Prof. Dr. Kerem Küçük de hazır bulundu. Araştırma projelerinin, Kocaeli Üniversitesi’nin Araştırma Üniversitesi olmasına büyük katkı sunacağını ifade eden Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, 'Uzaktan verileri izlenebilir kapnometre cihazı' başlıklı projeyi yürüten Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Mutlu ile ekibini ve 'Diyabetli Hastaların Takibi ve Yönetiminde Yapay Zeka Tabanlı Yenilikçi Yaklaşımlar' başlıklı projeyi yürüten Prof. Dr. Adnan Kavak ve ekibini tebrik etti. Proje yürütücülerine teşekkür belgesi takdim eden Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, başarılarının devamını diledi.   
TÜSEB tarafından 'Sağlıkta Akıllı Takip ve Tedavi Sistemleri' öncelikli AR-GE çağrısı kapsamında destek almaya hak kazanan projelerin yürütücüleri, KOÜ Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ü ziyaret etti

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) tarafından 'Sağlıkta Akıllı Takip ve Tedavi Sistemleri' öncelikli AR-GE çağrısı kapsamında destek almaya hak kazanan projelerin yürütücüleri, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ü ziyaret etti.

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden Prof. Dr. Adnan Kavak ve Biyomedikal Mühendisliği Bölümünden Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Mutlu’nun yürütücü olduğu projeler Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) tarafından destek almaya hak kazandı. Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ü bu kapsamda ziyaret eden akademisyenler, projeleri hakkında bilgiler verdi. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt ile AR-GE Koordinatörü Prof. Dr. Kerem Küçük de hazır bulundu. Araştırma projelerinin, Kocaeli Üniversitesi’nin Araştırma Üniversitesi olmasına büyük katkı sunacağını ifade eden Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, 'Uzaktan verileri izlenebilir kapnometre cihazı' başlıklı projeyi yürüten Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Mutlu ile ekibini ve 'Diyabetli Hastaların Takibi ve Yönetiminde Yapay Zeka Tabanlı Yenilikçi Yaklaşımlar' başlıklı projeyi yürüten Prof. Dr. Adnan Kavak ve ekibini tebrik etti. Proje yürütücülerine teşekkür belgesi takdim eden Rektör Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, başarılarının devamını diledi. 

 

TÜSEB'in akademisyenleri Rektör Cantürk’ü ziyaret etti

TÜSEB'in akademisyenleri Rektör Cantürk’ü ziyaret etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.