Vali Yavuz, Öğrencilerle İftar Sofrasında Buluştu

Gündem 15.03.2024 - 16:06, Güncelleme: 15.03.2024 - 16:06
 

Vali Yavuz, Öğrencilerle İftar Sofrasında Buluştu

Valimiz Seddar Yavuz, Kocaeli Fen Lisesi Yatılı Öğrencileri ile iftarda bir araya geldi.

  Öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan daha sonra yurt yemekhanesinde öğrencilerle birlikte sıraya girerek iftar yemeğini alan Vali Seddar Yavuz, görevlilerle bir süre sohbet ederek, hayırlı Ramazanlar dileklerinde bulundu.   Yenilen iftar yemeğinden sonra öğrencilerle tek tek ilgilenerek eğitimleri, dersleri ve gelecek hayalleri hakkında sohbet eden Vali Seddar Yavuz başarılar diledi.    Öğrencilerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden, tecrübelerini paylaşan ve Valilik mesleği hakkında sorulan soruları içtenlikle cevaplayan Vali Yavuz; “Öncelikle Ramazan’ı Şerifiniz mübarek olsun, tuttuğunuz oruçlar kabul olsun. Sizleri aziz Türk Milletinin geleceği ve parlayan yıldızı olarak görüyoruz. Çünkü sizler aziz milletimizin hem başarılı hem çalışkan hem de en zeki evlatları olarak bu okullara geliyorsunuz. Bizler hepinizin bildiği gibi sanayi devrimini gerçekleştiremeyerek büyük acılar yaşadık, büyük bir imparatorluk dağıldı, 100 binlerce milyonlarca vatandaşımız hayatını kaybetti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde yeni baştan bir diriliş ve kıyamı ortaya çıkardık. Bir daha o eski kötü günlere dönmek istemiyoruz, o yüzden sizleri, evlatlarımızı daha iyi yetiştirmek istiyoruz. Bilim ve teknolojiyi odağımız haline getirmek ve bu alanda en ileri olmak istiyoruz. O yüzden savunma sanayi başta olmak üzere millî teknoloji hamlesine inanılmaz yatırım yapıyoruz. Son dönemde hepimizi heyecanlandıran, gururlandıran özel ve güzel projeler ortaya çıkmaya başladı. Bunların hiçbirisi elbette ki tesadüf değildir. Bizim görevimiz size imkân sunmak, kaynak aktarmak ve sizlerden de başarı beklemektir. Bir büyüğünüz olarak bu şehirde Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Valisi olarak sizlerin her zaman yanında ve destekçisi olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bugün buraya sevinçle geldim çünkü her birinize baktığımda büyük Türkiye’yi görüyorum, her birinizin gözünde hayalinde büyük ve güçlü Türkiye’nin izlerini hissediyorum. Sizlere güveniyoruz, sizler de kendinize inanın ve güvenin, Allah kabul etsin, afiyet olsun.” diyerek tüm öğrencilerimize başarılı bir gelecek temennisinde bulundu.   Konuşmaların ardından Vali Yavuz, öğrencilere derslerinde ve sınavlarında başarılar dileyerek, günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.  
Valimiz Seddar Yavuz, Kocaeli Fen Lisesi Yatılı Öğrencileri ile iftarda bir araya geldi.
 
Öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan daha sonra yurt yemekhanesinde öğrencilerle birlikte sıraya girerek iftar yemeğini alan Vali Seddar Yavuz, görevlilerle bir süre sohbet ederek, hayırlı Ramazanlar dileklerinde bulundu.
 
Yenilen iftar yemeğinden sonra öğrencilerle tek tek ilgilenerek eğitimleri, dersleri ve gelecek hayalleri hakkında sohbet eden Vali Seddar Yavuz başarılar diledi. 
 
Öğrencilerle bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden, tecrübelerini paylaşan ve Valilik mesleği hakkında sorulan soruları içtenlikle cevaplayan Vali Yavuz; “Öncelikle Ramazan’ı Şerifiniz mübarek olsun, tuttuğunuz oruçlar kabul olsun. Sizleri aziz Türk Milletinin geleceği ve parlayan yıldızı olarak görüyoruz. Çünkü sizler aziz milletimizin hem başarılı hem çalışkan hem de en zeki evlatları olarak bu okullara geliyorsunuz. Bizler hepinizin bildiği gibi sanayi devrimini gerçekleştiremeyerek büyük acılar yaşadık, büyük bir imparatorluk dağıldı, 100 binlerce milyonlarca vatandaşımız hayatını kaybetti. Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde yeni baştan bir diriliş ve kıyamı ortaya çıkardık. Bir daha o eski kötü günlere dönmek istemiyoruz, o yüzden sizleri, evlatlarımızı daha iyi yetiştirmek istiyoruz. Bilim ve teknolojiyi odağımız haline getirmek ve bu alanda en ileri olmak istiyoruz. O yüzden savunma sanayi başta olmak üzere millî teknoloji hamlesine inanılmaz yatırım yapıyoruz. Son dönemde hepimizi heyecanlandıran, gururlandıran özel ve güzel projeler ortaya çıkmaya başladı. Bunların hiçbirisi elbette ki tesadüf değildir. Bizim görevimiz size imkân sunmak, kaynak aktarmak ve sizlerden de başarı beklemektir. Bir büyüğünüz olarak bu şehirde Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Valisi olarak sizlerin her zaman yanında ve destekçisi olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Bugün buraya sevinçle geldim çünkü her birinize baktığımda büyük Türkiye’yi görüyorum, her birinizin gözünde hayalinde büyük ve güçlü Türkiye’nin izlerini hissediyorum. Sizlere güveniyoruz, sizler de kendinize inanın ve güvenin, Allah kabul etsin, afiyet olsun.” diyerek tüm öğrencilerimize başarılı bir gelecek temennisinde bulundu.
 
Konuşmaların ardından Vali Yavuz, öğrencilere derslerinde ve sınavlarında başarılar dileyerek, günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.
 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.