Park ınn

Vali Yavuz'dan belediyelere sokak hayvanları uyarısı! "Görevinizi yerine getirin"

Kocaeli 03.06.2024 - 14:57, Güncelleme: 03.06.2024 - 14:57
 

Vali Yavuz'dan belediyelere sokak hayvanları uyarısı! "Görevinizi yerine getirin"

Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı'nda konuşan Vali Seddar Yavuz "Sokak hayvanları ile ilgili yerel yönetimler görevini yerine getirmeli. Barınağı olmayanlar barınak yapmalıdır. Kısırlaştırma faaliyetlerine başlayın. Hukuken görevinizi yerine getirin” dedi

Kocaeli’de huzur ve güven ortamının korunması ve sürdürülmesi için düzenlenen Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı bugün Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirildi. Karamürsel Alp Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Sahil Güvenlik Kuzey Marmara Grup Komutanı Binbaşı Ziya Can Gürsoy, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Emin Koçan ve güvenlik birimleri yetkilileri katıldı. Asayiş ve güvenlikle ilgili alınan tedbirler, metruk yapılarla ilgili yapılan çalışmalar, park ve bahçeler, kamera sistemi ile ilgili çalışmalar, orman yangınlarına karşı alınacak önlemler ve tedbirler, turizm bölgelerine yönelik güvenlik tedbirlerin alınması, suda boğulma olaylarına karşı alınacak tedbirler, sokak hayvanları ile ilgili alınacak önlemler gibi konuların ele alındığı toplantıda Vali Seddar Yavuz, 2024 yılında son bir ayında yapılan uygulamalara ilişkin istatistiki bilgileri de paylaştı. VATANDAŞIN HUZUR VE GÜVENLİĞİNİ İNŞA ETMEK ZORUNDAYIZ Toplantıda sokak köpekleri ile ilgili yerel yönetimlere uyarılarda bulunan Vali Yavuz, “Sokak hayvanları ile ilgili yerel yönetimler görevini yerine getirmeli. Barınağı olmayanlar barınak yapmalıdır. Kısırlaştırma faaliyetlerine başlayın. Hukuken görevinizi yerine getirin. Burada sorumlu ilçe belediyeleridir. İlçe belediyeleri bu konuya sahip çıkmalıdır. Vatandaşların sokakta huzur ve güven içerisinde yürüyebileceği bir ortamı inşa etmek zorundayız” şeklinde konuştu.
Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı'nda konuşan Vali Seddar Yavuz "Sokak hayvanları ile ilgili yerel yönetimler görevini yerine getirmeli. Barınağı olmayanlar barınak yapmalıdır. Kısırlaştırma faaliyetlerine başlayın. Hukuken görevinizi yerine getirin” dedi

Kocaeli’de huzur ve güven ortamının korunması ve sürdürülmesi için düzenlenen Genişletilmiş İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı bugün Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirildi. Karamürsel Alp Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Murat Bozkurt, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Sahil Güvenlik Kuzey Marmara Grup Komutanı Binbaşı Ziya Can Gürsoy, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fatih Taşdelen, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Mehmet Emin Koçan ve güvenlik birimleri yetkilileri katıldı. Asayiş ve güvenlikle ilgili alınan tedbirler, metruk yapılarla ilgili yapılan çalışmalar, park ve bahçeler, kamera sistemi ile ilgili çalışmalar, orman yangınlarına karşı alınacak önlemler ve tedbirler, turizm bölgelerine yönelik güvenlik tedbirlerin alınması, suda boğulma olaylarına karşı alınacak tedbirler, sokak hayvanları ile ilgili alınacak önlemler gibi konuların ele alındığı toplantıda Vali Seddar Yavuz, 2024 yılında son bir ayında yapılan uygulamalara ilişkin istatistiki bilgileri de paylaştı.

VATANDAŞIN HUZUR VE GÜVENLİĞİNİ İNŞA ETMEK ZORUNDAYIZ
Toplantıda sokak köpekleri ile ilgili yerel yönetimlere uyarılarda bulunan Vali Yavuz, “Sokak hayvanları ile ilgili yerel yönetimler görevini yerine getirmeli. Barınağı olmayanlar barınak yapmalıdır. Kısırlaştırma faaliyetlerine başlayın. Hukuken görevinizi yerine getirin. Burada sorumlu ilçe belediyeleridir. İlçe belediyeleri bu konuya sahip çıkmalıdır. Vatandaşların sokakta huzur ve güven içerisinde yürüyebileceği bir ortamı inşa etmek zorundayız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.