Sevgi Töngel
Köşe Yazarı
Sevgi Töngel
 

YARINLARA İZ BIRAKAN CESUR GAZETECİLER KALIR

"Geleceğe Yatırım Meslekleri Tanıtım" Projesi kapsamında geleceğin büyükleri olacak olan çocuklarımıza daha küçük yaşlardan itibaren mesleklerle ilgili bilgi paylaşımları yapmak faydalı olacaktır. Çocukların erken yaşta elde edeceği bu bilgiler onların daha sonraki yıllarda yapacakları meslek seçimlerinde son derece etkilidir. Çocuklarımıza meslekleri daha yakından tanıtmak ve gazeteci ve yazar olmak isteyen öğrencilerimize gazeteciliğe gönül vermiş başarılı kültürel değerlerimize sahip çıkan gelecek kuşaklara aktarma gayreti içinde olan mesleğini hakki ile yapan şu gök kubbede hoş bir seda bırakma gayreti içinde olan değerli Gazeteci ve yazar İsmail Kahraman Bey’den insanlarımızdan öğrensinler istedim.   GAZETEYİ ELERİYLE HAZIRLADILAR Öğrencilerimiz ile birlikte sınıf gazetesi hazırlandı. Sevgi Çiçekleri Gazetesi için önce pozlar verildi. Minik eller değerli gazetecimiz İsmail KAHRAMAN Bey hakkında gazetede çıkan etkinlik haberlerinin küpürlerini kesip hazırladıkları gazeteye yapıştırdı. Sonrasında değerli gazetecimiz İsmail Kahraman beyin hayatı Sevgi çiçekleri öğrencileri Fırat Tıngır, Damla Âşık, İrem Emir, Muhammed Özkan, İkra Bircan tarafından dramatizasyonla canlandırıldı. Eğitici çalışmayla etkili bir öğrenme süreci hedeflenirken. Aynı zamanda çocuklarda mesleki gelişim sürecinin okul öncesi dönemlerinde başlaması nedeni ile çocuklukta bir meslek fikrinin oluşmaya başlaması ve meslekleri daha yakından tanımaları ve öğrenmeleri amaçlandı Yaratıcı, özgün ve kalıpların dışında bireyler olabilmelerini amaçlayan bu ve benzeri etkinliklerin çocuklarımızın gelişim süreçlerinde kendilerini ifade etme becerilerini geliştirirken aynı zamanda gelecekte seçmeyi düşündükleri mesleklerle ilgili güzel ve eğitici bir anı bırakmanın gururunu yasıyor olmanın sevinci var kalbimizde   SEVGİ TÖNGEL
Ekleme Tarihi: 17 Ağustos 2023 - Perşembe

YARINLARA İZ BIRAKAN CESUR GAZETECİLER KALIR

"Geleceğe Yatırım Meslekleri Tanıtım" Projesi kapsamında geleceğin büyükleri olacak olan çocuklarımıza daha küçük yaşlardan itibaren mesleklerle ilgili bilgi paylaşımları yapmak faydalı olacaktır. Çocukların erken yaşta elde edeceği bu bilgiler onların daha sonraki yıllarda yapacakları meslek seçimlerinde son derece etkilidir. Çocuklarımıza meslekleri daha yakından tanıtmak ve gazeteci ve yazar olmak isteyen öğrencilerimize gazeteciliğe gönül vermiş başarılı kültürel değerlerimize sahip çıkan gelecek kuşaklara aktarma gayreti içinde olan mesleğini hakki ile yapan şu gök kubbede hoş bir seda bırakma gayreti içinde olan değerli Gazeteci ve yazar İsmail Kahraman Bey’den insanlarımızdan öğrensinler istedim.


 

GAZETEYİ ELERİYLE HAZIRLADILAR

Öğrencilerimiz ile birlikte sınıf gazetesi hazırlandı. Sevgi Çiçekleri Gazetesi için önce pozlar verildi. Minik eller değerli gazetecimiz İsmail KAHRAMAN Bey hakkında gazetede çıkan etkinlik haberlerinin küpürlerini kesip hazırladıkları gazeteye yapıştırdı. Sonrasında değerli gazetecimiz İsmail Kahraman beyin hayatı Sevgi çiçekleri öğrencileri Fırat Tıngır, Damla Âşık, İrem Emir, Muhammed Özkan, İkra Bircan tarafından dramatizasyonla canlandırıldı. Eğitici çalışmayla etkili bir öğrenme süreci hedeflenirken. Aynı zamanda çocuklarda mesleki gelişim sürecinin okul öncesi dönemlerinde başlaması nedeni ile çocuklukta bir meslek fikrinin oluşmaya başlaması ve meslekleri daha yakından tanımaları ve öğrenmeleri amaçlandı Yaratıcı, özgün ve kalıpların dışında bireyler olabilmelerini amaçlayan bu ve benzeri etkinliklerin çocuklarımızın gelişim süreçlerinde kendilerini ifade etme becerilerini geliştirirken aynı zamanda gelecekte seçmeyi düşündükleri mesleklerle ilgili güzel ve eğitici bir anı bırakmanın gururunu yasıyor olmanın sevinci var kalbimizde


 

SEVGİ TÖNGEL

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sebahat köçek
(20.08.2023 17:05 - #72541)
Okumak ve yazmakla çok güzel bir örneksiniz çok güzel olmuş elinize zihninize sağlık
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.