Cengiz Ceylan
Köşe Yazarı
Cengiz Ceylan
 

KİME OY VERELİM

Doğal olarak her partinin kemikleşmiş belli bir oranda seçmeni var. Zaman zaman bana da hangi partiye oy verelim gibi soru soranlar oluyor. Benim kalkıp da şu partiye oy verin, demek gibi bir söz söyleme, yönlendirme yapma hakkım yoktur.  Gerçi söylersen de değişen bir şey olmayacaktır. Seçim günü oy verme kabinine girildiğinde herkes kendi vicdanıyla baş başa kalacaktır. Unutulmamalıdır ki verilecek her oyun büyük vebalı da vardır.  Sizlerin hangi partiye ya da ittifaka oy vermenizi değil de şahsım adına hangi parti veya ittifaka  oy vermeyeceğimi söyleyebilirim.  Cengiz Ceylan olarak; vatanını, milletini ve bayrağını seven, dini inanacına bağlı, başka inançlara ve dini mukaddeslere saygılı, Evrensel insan haklarına, demokratik ilkelere önem veren birisiyim.  Dolayısıyla benim oyumu almak için beni parça parça bölmek isteyen partilere değil de, bizleri bir bütün insan olarak kabul gören, insanca yaşayabileceğimiz bir ücret verecek, huzur içerisinde yaşamamızı sağlayacak, Haktan, hukuktan, adaleten yana olacak, oy uğruna kendisine oy vermeyecek olanlara hakaret yapmayan, terörist ve vatan haini ilan etmeyen, ülkemin siyasal ve ekonomik bakımdan kalkınmasınını sağlayarak dünyanın en gelişmiş ülkelerinden biri olması için çaba gösterecek, tüm vatandaşlara eşit yurttaş olarak bakacak, gençlerimize liyakati dikkate alarak iş imkanı sağlayacak partilere oy vermeyi düşünüyorum. Ayrıca tüm vatandaşlarımızın seçim günü sandığa giderek oylarını mutlaka kullanmalarını, herşeyi barışçı bir şekilde yapmalarını, siyasi partilerden yana tutum takınarak insanlara hakaret etmemelerini, birbirlerini kırmamalarını, incitmemelerini, ülkemizi kardeşin kardeşe kıydığı 12 Eylül darbesi öncesine sokmamalarını, aynı acıları bir daha yaşamamak adına sağduyulu davranmalarını beklerim.  Cengiz Ceylan Eğitimci Yazar
Ekleme Tarihi: 06 Şubat 2023 - Pazartesi

KİME OY VERELİM

Doğal olarak her partinin kemikleşmiş belli bir oranda seçmeni var. Zaman zaman bana da hangi partiye oy verelim gibi soru soranlar oluyor. Benim kalkıp da şu partiye oy verin, demek gibi bir söz söyleme, yönlendirme yapma hakkım yoktur. 
Gerçi söylersen de değişen bir şey olmayacaktır. Seçim günü oy verme kabinine girildiğinde herkes kendi vicdanıyla baş başa kalacaktır. Unutulmamalıdır ki verilecek her oyun büyük vebalı da vardır. 
Sizlerin hangi partiye ya da ittifaka oy vermenizi değil de şahsım adına hangi parti veya ittifaka  oy vermeyeceğimi söyleyebilirim.
 Cengiz Ceylan olarak; vatanını, milletini ve bayrağını seven, dini inanacına bağlı, başka inançlara ve dini mukaddeslere saygılı, Evrensel insan haklarına, demokratik ilkelere önem veren birisiyim.
 Dolayısıyla benim oyumu almak için beni parça parça bölmek isteyen partilere değil de, bizleri bir bütün insan olarak kabul gören, insanca yaşayabileceğimiz bir ücret verecek, huzur içerisinde yaşamamızı sağlayacak, Haktan, hukuktan, adaleten yana olacak, oy uğruna kendisine oy vermeyecek olanlara hakaret yapmayan, terörist ve vatan haini ilan etmeyen, ülkemin siyasal ve ekonomik bakımdan kalkınmasınını sağlayarak dünyanın en gelişmiş ülkelerinden biri olması için çaba gösterecek, tüm vatandaşlara eşit yurttaş olarak bakacak, gençlerimize liyakati dikkate alarak iş imkanı sağlayacak partilere oy vermeyi düşünüyorum.
Ayrıca tüm vatandaşlarımızın seçim günü sandığa giderek oylarını mutlaka kullanmalarını, herşeyi barışçı bir şekilde yapmalarını, siyasi partilerden yana tutum takınarak insanlara hakaret etmemelerini, birbirlerini kırmamalarını, incitmemelerini, ülkemizi kardeşin kardeşe kıydığı 12 Eylül darbesi öncesine sokmamalarını, aynı acıları bir daha yaşamamak adına sağduyulu davranmalarını beklerim. 
Cengiz Ceylan
Eğitimci Yazar

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.