19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024
Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

AK PARTİLİLERİN ANLAMLI VEFASI

İktidar olduğu için AK Parti’yi çok eleştiriyoruz veya bizim yaptığımız eleştirilerin büyük çoğunluğu hali ile iktidar partisi olan AK Parti’ye gidiyor. Ama hakkı da teslim ettiğimiz herkes çok iyi bilir. AK Parti Gebze İlçe yönetimi geçtiğimiz hafta çok önemli bir vefa örneği gösterdi. İlçe Başkanı Recep Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, yakın zamanda vefat eden Gebze ve AK Parti’ye malolmuş isimlerin mezarlarını ziyaret ederek Fatiha okudu ve dualar edildi. Ziyaret edilen mezarlar arasında AK Partili olmayan isimler de vardı. Ziyaretleri de bol bol sosyal medya hesaplarından paylaştılar. Örnek teşkil etmesi adına da olumlu bulduğumu söyleyebilirim. Mübarek ramazan ayı öncesi yapılan bu ziyaretin özellikle vefa gösterilmesi açısından önemli olduğunu belirtmek isterim. Nöbette iken ziyaret ettiğim İlçe Başkan Yardımcısı Nevzat Gülmen’e koronavirüsten vefat eden Naciye Yılmaz teyzemizi de hatırlattım ama mezarı ilçe dışında olduğu için programa alınamayacağını söyledi. Belki pandemi sürecinde olmayabilir ama daha sonra Naciye Yılmaz, Halil Güvercin ve eski Gebze Müftüsü Muhammet Gevher ve yine eski muhtarlardan Ömer Ergin başta olmak üzere mezarı Gebze dışında olan insanların mezarlarının da mutlaka ziyaret edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Hatta buna mezarı Konya’da bulunan GYTE eski rektörü Prof. Dr. Ahmet Ayhan ve benzer başka isimler de ilave edilebilir. Bu isimler aklıma gelen ilik isimlerdi, bunlara elbette başka isimler de ilave edilebilir. Bu yüzden vefalı ve güzel programdı, emeği geçen herkese yürekten teşekkürler… Özellikle şu mübarek ramazan günlerinde bu tür ziyaretleri her parti yapmalı. Zira vefa çok başka bir şey. O yüzden bunu yaşarken birbirimize gösteremiyoruz, bari öldükten sonra gösterelim. AK Parti dışındaki diğer partilerin de bu ziyaretleri yapmasının parti tabanındaki sempati adına da güzel olacağını düşünüyorum.
Ekleme Tarihi: 13 Nisan 2021 - Salı

AK PARTİLİLERİN ANLAMLI VEFASI

İktidar olduğu için AK Parti’yi çok eleştiriyoruz veya bizim yaptığımız eleştirilerin büyük çoğunluğu hali ile iktidar partisi olan AK Parti’ye gidiyor. Ama hakkı da teslim ettiğimiz herkes çok iyi bilir. AK Parti Gebze İlçe yönetimi geçtiğimiz hafta çok önemli bir vefa örneği gösterdi. İlçe Başkanı Recep Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, yakın zamanda vefat eden Gebze ve AK Parti’ye malolmuş isimlerin mezarlarını ziyaret ederek Fatiha okudu ve dualar edildi. Ziyaret edilen mezarlar arasında AK Partili olmayan isimler de vardı. Ziyaretleri de bol bol sosyal medya hesaplarından paylaştılar. Örnek teşkil etmesi adına da olumlu bulduğumu söyleyebilirim.

Mübarek ramazan ayı öncesi yapılan bu ziyaretin özellikle vefa gösterilmesi açısından önemli olduğunu belirtmek isterim. Nöbette iken ziyaret ettiğim İlçe Başkan Yardımcısı Nevzat Gülmen’e koronavirüsten vefat eden Naciye Yılmaz teyzemizi de hatırlattım ama mezarı ilçe dışında olduğu için programa alınamayacağını söyledi. Belki pandemi sürecinde olmayabilir ama daha sonra Naciye Yılmaz, Halil Güvercin ve eski Gebze Müftüsü Muhammet Gevher ve yine eski muhtarlardan Ömer Ergin başta olmak üzere mezarı Gebze dışında olan insanların mezarlarının da mutlaka ziyaret edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Hatta buna mezarı Konya’da bulunan GYTE eski rektörü Prof. Dr. Ahmet Ayhan ve benzer başka isimler de ilave edilebilir. Bu isimler aklıma gelen ilik isimlerdi, bunlara elbette başka isimler de ilave edilebilir. Bu yüzden vefalı ve güzel programdı, emeği geçen herkese yürekten teşekkürler…

Özellikle şu mübarek ramazan günlerinde bu tür ziyaretleri her parti yapmalı. Zira vefa çok başka bir şey. O yüzden bunu yaşarken birbirimize gösteremiyoruz, bari öldükten sonra gösterelim. AK Parti dışındaki diğer partilerin de bu ziyaretleri yapmasının parti tabanındaki sempati adına da güzel olacağını düşünüyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.