Mustafa Arslan
Köşe Yazarı
Mustafa Arslan
 

GÜNDEM DAHA DA KARIŞACAK!

Bir süredir Türkiye gündeminde inanılmaz söylentiler ortaya atılıyor. Kimileri rüşvet çarkının nasıl döndüğünü anlatıyor, kimileri nasıl aracı olduğunu, kimileri ise başı açık halde ev halinin gösterilmesini eleştiriyor. Cumhurbaşkanı danışmanı istifa etti ama devamının geleceğini düşünüyorum. Zira bugünkü tabloda şunu görüyoruz ki seçimler yaklaştıkça gündem daha da hareketlenecek ve ortalık daha da karışacak. Rüşvet verdiğini iddia eden iş kadını ile ilgili Sabah veya Takvim Gazetelerinin ne zaman olumsuz manşet yapacağını bekleyelim bakalım işin altından daha neler çıkacak. Her şey bir yana bu kokuşmuşluk AK Parti içerisinde de ciddi rahatsızlıklara yol açıyor. Çok sayıda samimi AK Partili ise; “AKP’liler burada olduğu sürece bu sıkıntılar bitmez” diyor. İşin derin yapı ayağının seçimler yaklaştıkça daha büyük olayları gün yüzüne çıkaracağını düşünüyorum. Büyük balıklar her zaman küçük balıkları yutar ama umarım bu süreçte rüşvet çarkını ortaya çıkaranlar içeri atılmaz. Bu arada kurulduğu günden beri AK Parti’yi önemli destek veren ve zaman zaman da eleştiriler yöneten gazeteci Abdurrahman Dilipak yine uyarısız geçmedi. Sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Dilipak; “AK Parti’ye yakınlığı ile bilinen Yeni Akit Gazetesi Yazarı Abdurrahman Dilipak yaptığı paylaşımlarda; “"AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Taşkesenlioğlu: KADEM kurulduğu günden itibaren yaptığı çalışmalarla kadın, aile ve toplum ..." Birileri ciğeri kediye mi zimmetlemiş. Bekri Mustafa’yı Ayasofya’ya imam yapmak gibi bir şey bu olay ve SPK olayı!  Rüşvet, torpil, yolsuzluk, ahlaksızlık, mafyöz ilişkiler, hukuksuzluk çöplüklerdeki gaz birikmesi gibi, kokuşmadan kaynaklanan gaz birikimine sebep oluyor. Bu çöplükler patladı patlayacak. Patlama ne kadar geç olursa şiddeti o kadar büyük olur ve Hekimbaşı çöplüğü örneğinde olduğu gibi mahalle çöp altında kalır. Bu zehirli gaz salınımı siyaseti boğar. Sandık tehdit ve şantaja mahkum edilir. Piyasa mafyaya teslim edilir. Yabancı istihbarat örgütlerinin ve mafyanın oyuncağı olur ülke. İçimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden bizi helak eder misin Allah’ım!” ifadelerine yer verdi. Bakalım bundan sonrası için zaman neyi gösterecek?
Ekleme Tarihi: 01 Eylül 2022 - Perşembe

GÜNDEM DAHA DA KARIŞACAK!

Bir süredir Türkiye gündeminde inanılmaz söylentiler ortaya atılıyor. Kimileri rüşvet çarkının nasıl döndüğünü anlatıyor, kimileri nasıl aracı olduğunu, kimileri ise başı açık halde ev halinin gösterilmesini eleştiriyor. Cumhurbaşkanı danışmanı istifa etti ama devamının geleceğini düşünüyorum. Zira bugünkü tabloda şunu görüyoruz ki seçimler yaklaştıkça gündem daha da hareketlenecek ve ortalık daha da karışacak. Rüşvet verdiğini iddia eden iş kadını ile ilgili Sabah veya Takvim Gazetelerinin ne zaman olumsuz manşet yapacağını bekleyelim bakalım işin altından daha neler çıkacak.

Her şey bir yana bu kokuşmuşluk AK Parti içerisinde de ciddi rahatsızlıklara yol açıyor. Çok sayıda samimi AK Partili ise; “AKP’liler burada olduğu sürece bu sıkıntılar bitmez” diyor. İşin derin yapı ayağının seçimler yaklaştıkça daha büyük olayları gün yüzüne çıkaracağını düşünüyorum. Büyük balıklar her zaman küçük balıkları yutar ama umarım bu süreçte rüşvet çarkını ortaya çıkaranlar içeri atılmaz.

Bu arada kurulduğu günden beri AK Parti’yi önemli destek veren ve zaman zaman da eleştiriler yöneten gazeteci Abdurrahman Dilipak yine uyarısız geçmedi. Sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Dilipak; “AK Parti’ye yakınlığı ile bilinen Yeni Akit Gazetesi Yazarı Abdurrahman Dilipak yaptığı paylaşımlarda; “"AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Taşkesenlioğlu: KADEM kurulduğu günden itibaren yaptığı çalışmalarla kadın, aile ve toplum ..." Birileri ciğeri kediye mi zimmetlemiş. Bekri Mustafa’yı Ayasofya’ya imam yapmak gibi bir şey bu olay ve SPK olayı!  Rüşvet, torpil, yolsuzluk, ahlaksızlık, mafyöz ilişkiler, hukuksuzluk çöplüklerdeki gaz birikmesi gibi, kokuşmadan kaynaklanan gaz birikimine sebep oluyor. Bu çöplükler patladı patlayacak. Patlama ne kadar geç olursa şiddeti o kadar büyük olur ve Hekimbaşı çöplüğü örneğinde olduğu gibi mahalle çöp altında kalır. Bu zehirli gaz salınımı siyaseti boğar. Sandık tehdit ve şantaja mahkum edilir. Piyasa mafyaya teslim edilir. Yabancı istihbarat örgütlerinin ve mafyanın oyuncağı olur ülke. İçimizdeki beyinsizlerin işledikleri yüzünden bizi helak eder misin Allah’ım!” ifadelerine yer verdi.

Bakalım bundan sonrası için zaman neyi gösterecek?

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.